Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lettem 30, miért érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ádám85 kérdése:

Most lettem 30, miért érzem azt, hogy tulajdonképpen ezzel vége az életem jó részének? 30/F

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 00:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
én már most öregnek érzem magam
2015. márc. 13. 00:17
 12/28 opened paradise ***** válasza:
0%

Ez kicsit durvára sikeredett,de komolyan nem így akartam :D

Én a 18.-nál éreztem ilyen elmúlást,úgyhogy át tudom érezni.

2015. márc. 13. 00:18
 13/28 anonim ***** válasza:

Én is öregnek érzem magam

18l

2015. márc. 13. 00:18
 14/28 anonim ***** válasza:
Boldog születésnapot! :)
2015. márc. 13. 00:19
 15/28 anonim ***** válasza:
Nincs idő. Ez csak egy ember kreálta idiótaság. Mert mindent mérni akar az emberi elme. Szard le. Annyi az állapotod, amennyinek érzed magad. :)
2015. márc. 13. 00:20
 16/28 A kérdező kommentje:
Köszi a köszöntéseket, de a "most" az lassan 2 hónapot jelent. :D
2015. márc. 13. 00:20
 17/28 anonim ***** válasza:
Azért, mert így van. Főleg ha nős is vagy. Akkor gyakorlatilag véged.
2015. márc. 13. 00:47
 18/28 anonim ***** válasza:

mert hülye vagy.

És mindemellett sikertelen. Egy felfeléívelő karrierpályájú férfi alig várja, hogy legyen már jövőre, amikor is előléptetik.

2015. márc. 13. 02:07
 19/28 anonim ***** válasza:
29 éves vagyok! Gyönyörű feleségem és két gyönyörű kislányom van! Tágas családi ház, saját kocsim van! Közepes beosztású állásunk van mindkettőnknek! Ez így szépen hangzik, kB úgy mint a te álmaid! DE! !! Mivel elég fiatalon kezdtük a nagybetűs eletet így nem volt lehetőség előre meg alapozni az életünket! Mindent hitelekből kellett meg venni! A házamon 8milla kölcsön plusz kamatok amitől egész életemben nem fogok meg szabadulni! A kocsimat hét éve vettem kölcsönre egy millióért mire ki pengettem kettő lett belőle (most két kilót ér)! Szülők, pénzes rokon nincs aki segíteni tudna! Ne érts félre! Talán a föld egyik lég boldogabb embere vagyok, Boldog családi élet szerető feleség és angyali gyerekek vesznek körül! De rohadtul nehéz! Ha már így alakult akkor inkább alapozz és várj! Az igazi úgy is meg talál! Addig is teremtsd meg azokat a feltételeket amik a "jobb" családi élethez szükséges! Bár a boldogság nem pénzhez kötött, de azért. ......
2015. márc. 13. 04:41
 20/28 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz a hozzáállásod! Persze könnyebb ezt észrevenni és siránkozni, ez a könnyebbik út, de a szépet meg a jót már nem, hiába van az orrod előtt. Szoktál relaxálni? Lehet nem ártana és válts nézőpontot! Megéri hidd el, úgymond felesleges dolgokon kár is rágódni, az sosem visz előrébb. Törekedj kihozni a legjobbat/többet, abból, amiből kitudod.

Én is siránkozhatnék, de nem teszem, szerencsére időben rájöttem erre, mert nem éri meg. Igaz mellettem van a szerető Párom, de nem könnyű utat kellett bejárnom és elég hosszú is volt, de megérte. 3 éve vagyunk együtt, s még annyi minden van előttünk, együtt építjük fel a közös életünket, ha már így alakult s ebből hozzuk ki, amit tudunk.

36N

2015. márc. 13. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!