Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még ilyen fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen fiú?

Figyelt kérdés

Belülről: -vicces de ha kell komoly,-őszinte,-hűséges,-érzéki,-érettebb a koránál,-megértő,-segítőkész,-férfias!,és művészies is(kicsit)

Külső:-magas,hosszú hajú,-nem izomember de nem is nyeszlett hanem olyan közepesen izmos, akármilyen szemszín a barnán kívül

Létezik? Mert akkor már nem csak álom lenne ...:D

Kort is !

2010. febr. 15. 17:28
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
namondom én, már gyűlnek a fiúkák, akik ilyenek:D
2010. febr. 15. 17:40
 12/36 A kérdező kommentje:
Kort ne feledjétek légyszi ! :D
2010. febr. 15. 17:42
 13/36 anonim ***** válasza:

17:39es hogyhívnak?[ahww.]

amúgy kérdésre válaszolva..igen..vannak..én ismerek egy srácot aki majdnem minden feltételednek megfelel..annak az egynek nem, hogy barna a szeme.

egyébként mért nem tetszik a barna szem?: D

L/14

2010. febr. 15. 17:52
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Vicces: fura a humorom, sokaknak eléggé bejön, másoknak egyáltalán

Komoly ha kell: ez stimmel

Őszínte: túlságosan is

Hűséges: pipa

Érzéki: fogalmam sincs, a barátnőmet kéne megkérdezni

Érettebb a koránál: nem hiszem, hogy jellemző volna

Művészi hajlam: jelenleg több külföldi kiadónak is dolgozok, főként minimalista zongoradarabokat szerzek, de mellette érdekel az ambientet, a breakcore, és metálzenében is otthon vagyok valamennyire (gitár, baszsgitár, dob, ének)

Magas: 188 az magasnak számít mostanában?

Hosszú haj: majd' seggig ér (szőke mellesleg)

Nem izomember: annyira vagyok izmos, amennyire a sok erdőzés és hegymászá tett, tehát izmos nem vagyok különösebben, de mondjuk hogy elég erős vagyok

Szemszín: kék, narancssárga foltokkal

Túl sok az olyan szempont, amit én magamról nem tudok eldönteni. De sok külsőleg hozzá mhasonló embert ismerek, akikről tudom, hogy viccesek, érzékenyek, és ötletes, egyedi zenéekt írnak.

2010. febr. 15. 17:58
 15/36 A kérdező kommentje:
Semmi bajom a barna szemmel csak ha már az álom pasit írom le akkor a legleg szemet is mellé XD :D
2010. febr. 15. 17:59
 16/36 anonim ***** válasza:
Ja, tizenkilenc vagyok. (Nem tudom mennyire kéne érettnek lennem, vagy mi számít a kelleténél érettebbnek.)
2010. febr. 15. 17:59
 17/36 anonim ***** válasza:
74%
létezik,de valóságban a lányoknak ilyen normáli srác nem kell,max mint barát(haver),akiknek meg mégis ilyen kell,azok is csak a neten szájhősködnek:(
2010. febr. 15. 18:02
 18/36 anonim ***** válasza:
74%
Ez így van.
2010. febr. 15. 18:03
 19/36 Thurston ***** válasza:

17:58

Ezt akár én is írhattam volna. Még ak or is stimmel, meg a zenei irányultság, meg az erdőzés. Csak annyi a különbség, hogy én még nem jutottam el egy kiadóhoz sem. (Bár most egy japán kiadóval talán sikerül összehozni valamit.)

Jó, meg én kábé két centivel alacsonyabb vagyok. D:

2010. febr. 15. 18:06
 20/36 A kérdező kommentje:

18:02 !

Ez nem igaz, én nem csak neten gondolom ezt így! A valós életben is!

A belső fontos, hogy olyan legyen amit már írtam , a külsőtől meg egy ha vmi nem is stimmel pl.:szemszín , amiatt meg nem szakad le az ég.

Én legalábbis így vagyok a dologgal...

:)

2010. febr. 15. 18:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!