Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csábítsak el egy arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsak el egy arab fiút? Mi jön nekik be?

Figyelt kérdés

2015. márc. 12. 22:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Csinálj egy turbánt és vegyél fel egy sz.póálarcot!:D
2015. márc. 12. 22:36
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
Monndd neki hogy ALLAHU AKBAR!
2015. márc. 12. 22:38
 13/18 anonim ***** válasza:
32%

Nézd meg a lányom nélkül soha című filmet.

Abba minden benne van.

2015. márc. 12. 22:39
 14/18 A kérdező kommentje:

#13 Ismerem a filmet. :(

Úgysem megyek külföldre nyugi.

2015. márc. 12. 22:42
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
Csak az mint bármilyen normális embernek. Ők sem egyformák, különbözhetnek az ízlések... Talán annyi, h a túl sok magamutogatás nem biztos, h nyerő. (fedetlen váll, csukló, boka)
2015. márc. 12. 23:26
 16/18 anonim ***** válasza:
legyél szőke kékszemű, mert az sok tevét ér
2015. márc. 13. 07:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Én török vagyok , és nem bírom az arabokat............
2015. márc. 13. 19:32
 18/18 anonim ***** válasza:
70%

Szia.

Ahogy én látom nem csak a szőkék jönnek be nekik. Én barna szemű, fekete hajú vagyok, de én is bejövök nekik :-) Mondjuk eredetileg szőkés , amivel egy nagyon fehér bőr jár együtt, szóval van kontraszt a szemem és a bőröm közt. Én olyan homokóra alkat vagyok, szélesebb fenékkel, keskenyebb derékkal, szép arccal.

Az adottságokon kívül , úgy érzem, fontos nekik hogy nőies legyél, úgy viselkedj, a közönségesség, a közönséges öltözködés maximum egy numerára kellhet nekik, de utána azt is el tudom képzelni hogy elküldenek a búsba, nem is akarják hogy pl náluk aludj, máskor szexre sem kellhetsz nekik. Amúgy akkor is kedvesek és a tenyerükön hordoznak ha csak szexre kellesz, persze ezt nem ismerik be. Mert szerintem elenyésző az aki valóban komolyan gondolná egy európaival, valahogy nem hinném hogy hogy ugyanúgy tudnának tisztelni, méltó társuknak tartani mint egy "rendes" muszlim nőt, akkor sem ha európai felfogás szerint tisztességes nő vagy. Ebben nagyon ragaszkodnak a hagyományokhoz, akkor is ha boldogtalanok miatta. Ellenben szerintem ha olyan nőt vennének el akit megkívánnak az elvárások , akkor velük több mindent mernének megtenni mint egy európai feleséggel.

Nekem nem arabokkal, törökökkel volt dolgom. Az egyikkel szoktam néha találkozni, a másik kettővel néha levelezünk, mindhárman tanultak, nem fanatikus egyik sem. Viszont a nőket nem tartják egyenrangúnak. Ezt nem úgy kell elképzelni hogy mucikámoznak, vagy szexista megjegyzéseket tesznek, hanem pl nekik lehet igazuk, szeretik ha úgy vannak a dolgok ahogy ők akarják, olyan...kivágják az ösvényt hogy hol a helyed :-) Jobban nem tudom elmondani.

Nekem komoly kapcsolatra nem kellenének, viszont amolyan túl a barátságon-típusú szexkapcsolatra, laza viszonyra igen. Az egyikkel ilyen a viszonyom, de ennek ellenére féltékeny, nehezen tudja elnyomni a parancsolgatását, sértődékeny..persze nem adja ki magát , de látszik hogy ha komoly viszony lenne közöttünk akkor robbanna a bomba, és mondom, európában tanult, diplomás ember! A másik kettő is,a kikkel levelezem, ők is ilyenek, valahogy a kultúrájukba annyira beleivódott a birtoklás, a nők alsóbbrendűnek nézése, hogy nem tudják levetkőzni.

Most lehet jönnek azzal hoyg bezzeg egy rendes muszlim nővel nem csinálnák, de egy rendes muszlim nő "tudja hol a helye", zokon nem venné ha a férje nem szeretné hogy egyedül bemenjen egy kocsmába kávézni, eszébe sem jutna.

Szóval ha nem komolyan akarod akkor egy fantasztikus dolog, de ne vedd komolyan. Az ilyen elad egy kecskéért meg a Lányom nélkül soha filmmel való ijesztgetésnek ne dőlj be, nem állatok ők, és ha betartod a szabályokat, és megismered őt, és óvatos leszel nem lesz semmi baj, aberrált állatok mindenhol vannak.

2015. márc. 21. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!