Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőke hajhoz és kékes szürke szem nagyon rosszul áll fekete szemöldökkel? (Kép) 16/F
(A szöveg elolvasasa utan nezd meg a kepet mert telorol nagyon makacs es nem teszi oda ahova en akarom) :D [link] Festegetni nem akarom.... Vékonyra szedni meg pláne mert tudom elég vastag is.... De arra vagyok kíváncsi hogy mennyire néz ki hülyén? :S Mert tudom hogy nagyrészben az az átlag hogy ha fekete hajhoz fekete azemoldok vagy barnahoz barna max ha a haj vilagos es szemoldok fekete akkor ne legyen vastag.. Engem nem zavar hogy ilyen mert regen nem foglalkoztam ezzel es mar megszoktam de nem tudom hogy másoknak mi a velemenye... Mert ha nagyon rossz akkor lehet kezdenem kellene vele valamit :D
(kép fent) Bár lehet pont rossz szög 16/F
1. Hülyén néz ki, ha a szemöldök más színű, mint a haj.
2. Hetero férfi nem festi a haját.
Szerintem helyes lennél... De mondd, miééért? :(
Inkább maradj eredeti...
Szerintem a lányoknál is rosszul néz ki ha szőke hajhoz feketére festik a szemöldöküket,(ma pedig elég gyakori, nem tudom miért) a fiúknál meg pláne. Őszintén szolva nekem taszító ha egy fiú ilyen dolgokat csinál az arcán/haján.
miért nem jó ez így neked?
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!