Milyen cipőt ajánlotok nyárra, illetve melegebb időkre?
Gondolkodtam majd hogy milyen cipőt hordjak majd a rövidnadrághoz, de már meguntam az ilyen úgymond vastag oldalú cipőket. Converset néztem ki esetleg, mert megtetszett hogy lábhoz álló a stílusa, vékony. Ebből is esetleg hosszú szárút, sötétben.
Sötét cuccokban szeretek járkálni, színek nem jönnek be. Feketén kívül max. szürkés árnyalatú, vagy fehér pólót hordok. Úgymond enyhén rockos stílust kedvelem, és abban szeretek járkálni.
Elfogadom mindenki véleményét a témáról.
Szia!
Nagyjából én is ilyen stílusú vagyok, plusz nem szeretem a sarukat, meg az ilyen nyitottabb cipőket, mert kényelmetlenek.
A Converse nekem nagyon jó választás volt, jól szellőzik, nyáron sincs melegem benne, konkrétan rááll a lábformámra, ezért iszonyat kényelmes, nekem két és fél év után is tökéletes állapotban van, pedig nem egy koncerten voltam benne, meg alapból is az a típus vagyok, aki nagyon hamar tönkreteszi a cipőket.
Bár a kérdésben ez nem volt benne, de a Vans cipőt nem ajánlom. Nagyon hamar szétjött, és valahogy kényelmetlennek is éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!