Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Bővebben lent. Ha vmi nem világos kérdezz
Figyelt kérdés
Van 1 olyan gondom hogy a suliba nem mehetek ki az osztályból max wc-re ,a barátnőm szakított velem ismeretlen okokból de jóba vagyunk...suli után nem tudunk soha tzalizni mert vagy neki van kevesebb órája vagy délután megy edzésre és így nem naon tudok vele beszélni...meg tudom oldani h találkozunk de én még nagyon szeretem és szeretnék vele ismét összejönni...na és az lenne a kérdés hogy mégis mit csináljak hogy ismét összejöjjünk???én 15F ő 14lessz2010. febr. 15. 15:38
11/16 A kérdező kommentje:
az annya 1 majom..nem szereti ha velem van mert azt álítja h ha velem van akkor nem bír vele..és mindig italálneki 1programot...most csináld ez most csináld azt...elég nehéz így:S:S
2010. febr. 26. 18:09
12/16 anonim válasza:
Persze..nincs is olyan házirend, hogy nem lehet kimenni az osztályból. Mért akkor mi van, ha kimész? Vagy talán minden szünetben tanár figyel?
13/16 anonim válasza:
Igaz lehet hogy nem bír vele. Hass a lányra és kérd meg hogy viselkedjen szófogadóbban, és akkor ez az akadály is el fog hárulni!
14/16 A kérdező kommentje:
utolsó elötti modntam h külön házirendem van ...tanulj meg olvasni b*zdmeg....és igen képzeld tanár figyel...
2010. febr. 27. 00:02
15/16 anonim válasza:
Akkor neked egy külön házirendet betartó nő kell. :D
Mit csináltál hogy rád szálltak? Felgyújtottad a tanárit? :D
16/16 A kérdező kommentje:
nem nem gyújtottam fel:)...kisebb balhék miatt:sigaz felét meg se csinánáltam
2010. febr. 27. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!