Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Bővebben lent. Ha vmi nem világos kérdezz
Figyelt kérdés
Van 1 olyan gondom hogy a suliba nem mehetek ki az osztályból max wc-re ,a barátnőm szakított velem ismeretlen okokból de jóba vagyunk...suli után nem tudunk soha tzalizni mert vagy neki van kevesebb órája vagy délután megy edzésre és így nem naon tudok vele beszélni...meg tudom oldani h találkozunk de én még nagyon szeretem és szeretnék vele ismét összejönni...na és az lenne a kérdés hogy mégis mit csináljak hogy ismét összejöjjünk???én 15F ő 14lessz2010. febr. 15. 15:38
1/16 anonim válasza:
Hogyhogy nem jöhetsz ki az osztályból? Mi köze van ennek az egészhez ha meg tudod oldani a talit máshogy? :)
Mond el neki az érzéseid, hívd fel, vagy msnen, vagy egyszer kérd meg, hogy várjon meg, vagy te várd meg. stb :)
17/L
3/16 A kérdező kommentje:
az most mind1 hogy mértnem jöhetek ki...aza lényeg h nem és h hogyan tudnék vele újból összejönni
2010. febr. 15. 20:19
4/16 anonim válasza:
smsezzetek órán a pad alatt, írj neki smst, h várjon meg, vagy jöjjön be reggel kicsit korábban, vagy egyetek együtt ebédszünetben, vagy az edzése előtt ne rohanjon úgy el, mert szeretnél vele egy kicsit beszélni.
5/16 anonim válasza:
Dik még nem mehet ki az osztályból.xD Ezt fontos volt beleírni-.-
6/16 anonim válasza:
Újíts! Más külső és más szokások, amik a csajnak bejönnek. Ehhez környékezd meg a barinőjét.
A régi nem tetszett neki ezért szakítottatok most új kell, de vigyázz! Nem adhatod fel önmagad, mert akkor bohócot csinálsz magadból! Ha így sem kellesz neki és nem leszel a számára izgalmas vagy titokzatos, akkor veszett fejsze nyele, és sok hal van még rajta kívül a tengerben!
7/16 anonim válasza:
Mellesleg milyen kretén suli az ahol nem mehetsz ki az osztályból?? Szerintem írj az oktatási miniszternek, vagy az állampolgári jogok országos biztosának, hogy mennyire tartja ezt aggályosnak, a személyi szabadság szempontjából!
8/16 A kérdező kommentje:
csak én nem mehetek ki...külön házirendem van:S:S
2010. febr. 26. 14:47
9/16 A kérdező kommentje:
am aza közözs reggelizés tuti nem jönne össze mert elég érdekes 1lány...elöttem nem eszik...:S:Sna meg nem is 1osztályba járunk és nem mehetek ki...köszi a válaszokat
2010. febr. 26. 14:49
10/16 anonim válasza:
jó, ha mindenre tudsz vmit mondani akkor az Isten se tud rajtad segíteni .. legyél férfi, ne p*csölj,kapd el mielőtt bemenne reggel, lógj el az utolsó óráról és beszééld meg vele ( ha lógás nélkül nem egyszerre végeznétek), de nemértem hogy miért nem hívod egyszerűen fel hogy találkozni akarsz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!