Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete szemöldököm van a világos hajamhoz. Számít ez valamit akár pozitív vagy negatív irányba?
A szemöldököm fekete, de a hajam szőkésbarna színű. Ez furcsa? Különleges? Nem jó? Gáz? Mit gondoltok? Az is érdekel, hogy ez mit számít a lányoknál.
Egy lány az osztályból azt mondta, milyen fura, amivel nem tudom, hogy mire gondolt, anya egyik barátnője pedig megjegyezte, hogy milyen különleges.
16/F
az nagyon jóó!
nekem tetszenek az ilyen pasik :)
bazzeg! ekkora problemat!
bozontos legalabb a szemoldok? mert ha igen, akkor fesuld a hajad koze, majd ugy nez ki, mintha melirozott lenne...
ha valakinek tetszel, nem emiatt fogsz tetszeni neki.
utolsó válaszoló: szerintem nem tök mind1 milyen a szemöldöke.én pl azt nézem meg először egy pasi arcán :)
nekem tetszik ha ilyen mint a tiéd :)
De amúgy igen, ha egyetlen gondom van önmagammal, akkor ez az. És azért van ez az oldal, hogy megtudjam mások véleményét, mert érdekel. De ne azt véleményezd, hogy miért teszem fel a kérdést, mintha ez lenne a legnagyobb gondom, hanem, hogy mit gondolsz a világos haj + fekete szemödökről. Ha srác vagy és te még nem gondoltál ilyenre, elhiszem, hogy hülyének látod a kérdést, mint ahogy én látnám, ha te az izmaidról kérdeznél.
Komolyan, ki kellett volna írnom, hogy más srácok inkább ne válaszoljanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!