Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság mér menő biszexnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mér menő biszexnek lenni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Erre én is kíváncsi lennék....én is csak 29 vagyok, de ez nem volt menő nálunk...sőt.
2015. márc. 11. 16:57
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Miért lenne menő? Csak "menőségből" nem tudod szeretni a másik nemet.
2015. márc. 11. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy nem menő ez.

17/f bi

2015. márc. 11. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem menőbb mint a többi kategória:)
2015. márc. 11. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem menő, csak ma már nem nézik ki az embert (annyira), ha fel meri vállalni az érzéseit.
2015. márc. 11. 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem menő ma sem, csak fel merik vállalni ahogy írták, mert sajnos manapság már nem úgy van mint régen hogy jól pofán vágják az ilyet, mert akkor még börtön is lehet a ratyiverésért!!!
2015. márc. 11. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!