Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában miért "menő" biszexnek lenni?
Én hetero lány vagyok és engem eléggé zavar,hogy egyre többen állítják magukat biszexnek,mert szerintük a mai világban ez jól hangzik...vagy nem tudom. Az osztályban is a lányok nagyrésze már azt mondja magáról,hogy bi.
Ez miért van? Mi értelme azt mondania egy hetero lánynak,hogy ő biszex?
én is az vagyok sajna,sz.ar
szívesebben lennék full hetero
Egyáltalán nem menő! Ahogy az előttem szólók már érintették a lényeget: Irányított divat.
Szerintem az a fontos, hogy Te heteroként jól érzed magad a bőrödben. Nem kell a divatot követni! A történelem során utólag minden divat követő csoportot megbélyegeztek. (Pl.: hippik, punkok, alternatívok, stb.)
Biztos, hogy Te is szeretnél bélyeget?
Éld az életed a saját normáid szerint és meglátod boldog leszel!
általánosban nálunk is minden "menő" lány biszexnek mondta magát, de idővel kinőtték. ne foglalkozz ezzel, ha nekik igy jó, hát égessék magukat vele...később ugyis rájönnek, hogy mekkora barmok voltak
19/F
Én 39 éves vagyok, és mióta az eszemet tudom, biszexuális vagyok, tehát Én nem mondhatom magamról, hogy divatból vagyok az.
Büszke nem vagyok rá, ezt aláírom, de szégyenkezni sem szégyenkezem, ,ert tudom, hogy azzal nem sokra mennék.
Úgy próbálom az életemet élni, hogy a külvilág ne sokat tudjon meg rólam ilyen téren.
Meg lehet oldani igaz nehezen, de sikerült.
A maiakról nem tudok mit mondani, mert nem jártam, nem járok közösségekbe, mármint ilyen melegbárokba, meg gyülekező helyekre lásd Pizza Hut meg a hasnoszőrű tipikus meleg helyekre.
De van benne valami, ami a divatot érinti.
Divat.. meg a lányok, ezzel akarják felkelteni, a fiúk érdeklődését.. mert a fiúk szerint ez 'szekszi'.. Mit gondolsz, miért van ötvenezerszer több csaj bi, mint pasi? És vajon a pasik miért nem csinálják ezt? :D
Ha már elég értelmesek lesznek ahhoz, hogy ne ezzel akarjanak feltűnősködni, akkor abbahaggyák szerintem. :DD
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!