Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az a legenda, hogy sok 40-es,50-es családos fickó titokban fiatal meleg srácokat kefélget?
Meleg srác vagyok. Szerintem igaz. Csomó családos 40-es, 50-es pasival dumáltam már, aki diszkrét szexet keresett másik pasival. Otthon "heterok" csak.
De egyébként az elváltak is.
Rengeteg van t.keresőkön nézz körbe..
Bi emberek és ott van a profiljukba ,h házasok lol.
Én undorodom ettől a dologtól így mindig elhajtom őket ha bepróbálkoznak.
Amúgy az a vicc ,h ahol lakom az utcámba a szomszédról is kiderült,h egy fiatal fiúval csalja a feleségét.Részese voltam az egésznek annyira hangosan üvöltöztek.És tört zúzott a feleség amit ért millás plazma tévét mindent amíg a jardok ki nem jöttek.Azóta a feleség lelépett és egy huszonéves fiatal srácot látok mindig ott.Persze most az egész utca róluk pletykál meg köpköd,de a férj nagyban tesz már rájuk gondolom épp elég volt neki egy kényszerházasság,h magában tartsa a valódi érzéseit.Pedig tíz éve amióta itt lakunk mindig együtt voltak és példátlan értékűnek tűnt a házasságuk.
úgy ,h annyira nem ritka jelenség ez mint sokan gondolják.
Igaz,de még menynire mert én is érintett vagyok.
Számomra mindig is fiu volt a "lány" tehár fiatal koromban is a lányos,vékony fiukákért rajongtam,Isten bocsássa meg.Nösülés,évek,házasság...Aztán megint csak visszakanyarofam rájuk,igaz,egy stopoos fiu "élesztette fel " bennem ezeket az emlékeket.
Vannak olyan fiatalok,akik talán szeretet inségböl,vagy kiványcsiságbol nem zárkoznak el ilyen dolgok elöl.
Bár minden alkalom után megvetem megem,mert akárhogy is vesszük ez természet- ellenes,legalább magamnak ne hazudjak.
14. Az ,h te természet ellenesnek veszed az nem azt jelenti ,h az.
Azért mert te képtelen vagy elfogadni magadat.
Pontos statisztika nyilván nincs, de ez teljesen létező jelenség.
Szégyen, nem szégyen, de magam is a részese voltam (fiatal fiúként :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!