Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átlagos pasiként én miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos pasiként én miért nem tudom leadni az igényeimet?

Figyelt kérdés

Külsőre átlagos pasi vagyok, igényes, ápolt, de nem kiemelkedően jóképű. Viszont sehogy sem tudom rávenni magam, hogy olyan lányoknál próbálkozzak, akik nem szépek, nem tudom elképzelni, hogy boldog lennék valakivel, akivel szemben nem érzek erős vonzalmat. Tudom azt is, hogy ha így választanék párt, akkor utána mindig hiányérzetem lenne, ugyanúgy vágynék valakire, aki tetszik.

Mások hogyan veszik lejjebb az igényeiket, és élnek teljes értékű párkapcsolatban?

2015. márc. 11. 08:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
86%

Tök jó lehet annak a csajnak, akit összeszedsz.

Ronda vagy, de én azért szeretlek...

Nem érted, hogy az exem ronda volt a barátnőimnek, de nekem nem?! És nem, nyilván nem érdekel a barátnőim véleménye, ettől még elmondták.

De mint írtam..felesleges erőfeszítés megértetni veled, és a hozzád hasonló elkeseredett fszokkal az álláspontunkat, mert soha nem látsz tovább a saját orrodnál.

2015. márc. 11. 09:56
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel mások véleménye. De ahhoz ragaszkodom, hogy nekem tetsszen.

Biztos a szépfiùk kellenek, azért döglödöm 4 hónapja az exem miatt, akit még mindig szeretek (a 167 centijével meg az elálló füleivel együtt. Akire azt a jelzõt kaptam mindenkitöl, hogy jobbat érdemlek. De én õt látom a legjobbnak még most is.)

Igen, én írtam elõszõr, amibe belekötöttél.

De elengedhetetlen, hogy tetsszen, akivel összejövök. (Õ pl pont így tetszett/tetszik. Mert megfogott vmi. Ès azóta sincs olyan, akit én jónak lássak.)

2015. márc. 11. 09:59
 33/40 anonim ***** válasza:
0%
tizeske, te nyomatod csak azt hogy én milyen elkeseredett vagyok. Nem vagyok az. Nem hiányzik egy nő se az életemből. Még te sem, hiába vagy szép, tizeske.
2015. márc. 11. 09:59
 34/40 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy csak azt hiszed hogy tisztában vagy azzal mire is van szükséged egy párkapcsolatban...célhoz keresel embert és nem fordítva!!!

Nem tudom milyen magasra helyezted azt a bizonyos lécet, de könnyen lehet, hogy azt már szinte lehetetlen átvinni, nem árt erről egy külső szemlélővel is elbeszélgetned.

Ami a külsőségeket illeti....ha külsőleg nem vonódsz egy Nőhöz, akkor az nem fog megváltozni...ha nem jó érzés ránézni akkor annak annyi. Ezen a téren ne kössél kompromisszumot, mert a későbbi kapcsolatotokat meg fogja mérgezni, a szexuális vonzalomnak működnie kell!!!

Vannak emberek akik bevállalják azt is,hogy úgy élnek kapcsolatban, hogy tudják-érzik, hogy nem boldogok...elfogadják a sorsukat és nem tesznek ellene semmit. Ha te nem vagy kapcsolatfüggő akkor azt javasolom, hogy legyél türelmes és tegyél meg mindent azért,hogy még potensebb legyél a leendő párod szemében!!!

37F

2015. márc. 11. 10:14
 35/40 A kérdező kommentje:

"Nem tudom milyen magasra helyezted azt a bizonyos lécet, de könnyen lehet, hogy azt már szinte lehetetlen átvinni"

Hát én nem valami fantáziaképet veszek alapul, minden nap rengeteg csajt látok, aki tetszik.

2015. márc. 11. 10:17
 36/40 anonim ***** válasza:

Én írtam korábban, hogy sikerrel és külsejére való odafigyeléssel nagyon sokat kihozhat magából egy férfi.

Hány éves vagy, hol tartasz most sikeresség és külsődre való odafigyelés terén?

Egyébként normálisabb csajok nem is titkolják, hogy férfiak értékét a sikerességük is nagyban meghatározza.

2015. márc. 11. 10:33
 37/40 anonim ***** válasza:

Azt írod sok Nő van aki tetszik.....

Miért nem kezdeményezel? Félsz a visszautasítástól? Vagy attól félsz, hogy vajon viszonozzák-e az érzelmeidet?

Aki nem dobja be a tétet az nem játszik....és nem is nyer!!

Nem fogsz elsőre révbe érni...de minden próbálkozással közelebb kerülsz a cél eléréséhez....

37F

2015. márc. 11. 10:45
 38/40 anonim ***** válasza:
És akkor mit szóljak én, egy rettenetesen ocsmány, undorítóan kinéző férfi, aki még ráadásul alacsony is nagyon. Én hiába adtam le az igényeimet nincs olyan nő, aki képes lenne kettesben maradni velem anélkül, hogy fel ne forduljon a gyomra.
2015. márc. 11. 11:51
 39/40 anonim ***** válasza:
Az a bajod magyarul, hogy egészségesen gondolkodsz? Inkább örülj neki, hogy nem egy megalkuvó, gyenge lúzer vagy.
2015. márc. 12. 10:29
 40/40 anonim ***** válasza:
Szerintem ha sikeressé, jómódúvá válsz, jönnek a csajok:)
2015. márc. 12. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!