Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átlagos pasiként én miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos pasiként én miért nem tudom leadni az igényeimet?

Figyelt kérdés

Külsőre átlagos pasi vagyok, igényes, ápolt, de nem kiemelkedően jóképű. Viszont sehogy sem tudom rávenni magam, hogy olyan lányoknál próbálkozzak, akik nem szépek, nem tudom elképzelni, hogy boldog lennék valakivel, akivel szemben nem érzek erős vonzalmat. Tudom azt is, hogy ha így választanék párt, akkor utána mindig hiányérzetem lenne, ugyanúgy vágynék valakire, aki tetszik.

Mások hogyan veszik lejjebb az igényeiket, és élnek teljes értékű párkapcsolatban?

2015. márc. 11. 08:30
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
81%
Mindegyik hozzászólásod az..
2015. márc. 11. 09:31
 22/40 anonim ***** válasza:
81%

És erről én tehetek? Vagy a többi nő, aki még soha nem találkozott veled?

Azért mert vannak neveletlen nők, még nem kell "büntetni" a többit. Erre senki sem vevő.

Elhiszem, hogy szar dolog, ha semmibe veszik a másikat, de nem mindenki ilyen.

2015. márc. 11. 09:33
 23/40 anonim ***** válasza:
0%

Ő írta hogy a jó pasikat keresi..ezen gúnyolódtam kicsit..mert szerintem vicces..

Aztán elismertelek téged hogy észreveszed a korcsabb külsejű srácokat is..

hol is voltam gusztustalan tizeske??

Azonnal válaszold meg! :)

2015. márc. 11. 09:33
 24/40 anonim ***** válasza:
81%
Én férfiként is "leköpnélek". Egyébként miután előadtad a nagy kemény legényt elég szégyen ez a magyarázkodás és meghátrálás.
2015. márc. 11. 09:35
 25/40 anonim ***** válasza:
17%

"És erről én tehetek? Vagy a többi nő, aki még soha nem találkozott veled?

Azért mert vannak neveletlen nők, még nem kell "büntetni" a többit. Erre senki sem vevő.

Elhiszem, hogy szar dolog, ha semmibe veszik a másikat, de nem mindenki ilyen.

"

Kedves tizeske!

Nem téged aláztak naponta a nők! Nem rajtad röhögtek 4 éven át gimiben, aztán egyetemen, változatlanul. Nem téged küldtek el mindenféle lehetséges módon szórakozóhelyeken,koncerteken, bárokban.

Hidd el tizeske, nem akarod tudni milyen az amikor csak egy zavaró körülmény vagy a nők szemében! Miközben a jellemed egyiket se érdekli!!

Egy lánnyal se voltam még sose bunkó vagy tiszteletlen! Velem szoktak azok lenni! Engem csak bántanak általában a nők! Hörögnek rajtam, fulldokolnak a nevetéstől!

2015. márc. 11. 09:37
 26/40 anonim ***** válasza:
81%

Esélytelen lenne az érvelés, meg bármiféle vita, mert nem látsz tovább a saját igazadnál.

A számára jó pasikat keresi. Mert te nem a jó csajokat keresed? Akik tetszenek neked?

Én is a jó pasikat keresem, akik tetszenek. Nem a korcsabb kinézetűeket, ahogy te fogalmaztál.

Mint mondtam, más kérdés, hogy volt már nem egy olyan barátom, aki a barátaimnak egyáltalán nem tetszett, nem értették, hogy mit keresek mellette.. Én meg jó pasinak találtam.

Felesleges erőfeszítés, amit csinálok, szóval be is fejeztem.

Éld az életedet úgy, ahogy neked jó. Nekem aztán édesmindegy.

2015. márc. 11. 09:37
 27/40 anonim ***** válasza:
18%
Nem, én nem a jó csajokat keresem. Nem mozgat annyira a külsejük. Képzeld el tizeske, csúnya kinézetű embereket is lehet szeretni. Tudod miért? Mert ők is ugyanolyan érző emberi lények mint a szépfiúk meg szép lányok.
2015. márc. 11. 09:38
 28/40 anonim ***** válasza:
65%

46%-os:

Te komolyan el vagy tévedve.

Nekem pl nagyon különbözõ pasijaim voltak (szõke, vékony, alacsony, fekete, magas, nagydarab). Ès ahogy a "tizeske" is írta, barátnõim, ismerõseim nekem se voltak hanyatt vágódva.

És nem, nem CSAK az arc a fontos. De az alapján indul el minden. Nem szépségkirály kell. De fogjon meg valami rajta, benne, tudjak vonzódni hozzá. Ez szerintem nem extra.

2015. márc. 11. 09:45
 29/40 A kérdező kommentje:

"csúnya kinézetű embereket is lehet szeretni"

Szeretni, azt igen, de akit nem látok szépnek, abba szerelmes nem leszek, nem kívánom szexuálisan, párkapcsolatnak nincs értelme vele.

2015. márc. 11. 09:47
 30/40 anonim ***** válasza:
0%

"Ès ahogy a "tizeske" is írta, barátnõim, ismerõseim nekem se voltak hanyatt vágódva. "

És kit érdekel amúgy hogy mit szólnak a barátnők hozzá? Nektek ez számít? Nők...tizeske is ilyen lehet...

Neked is a szépfiúk kellenek alapvetően...

2015. márc. 11. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!