Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átlagos pasiként én miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos pasiként én miért nem tudom leadni az igényeimet?

Figyelt kérdés

Külsőre átlagos pasi vagyok, igényes, ápolt, de nem kiemelkedően jóképű. Viszont sehogy sem tudom rávenni magam, hogy olyan lányoknál próbálkozzak, akik nem szépek, nem tudom elképzelni, hogy boldog lennék valakivel, akivel szemben nem érzek erős vonzalmat. Tudom azt is, hogy ha így választanék párt, akkor utána mindig hiányérzetem lenne, ugyanúgy vágynék valakire, aki tetszik.

Mások hogyan veszik lejjebb az igényeiket, és élnek teljes értékű párkapcsolatban?

2015. márc. 11. 08:30
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
0%
tizeske, azóta már észreveszed a kevésbé macsókat is? Jó az irány, kapitány!
2015. márc. 11. 09:22
 12/40 anonim ***** válasza:
81%

Neked ennyire nem jut csaj a farkadra? Szar neked.

#tizeske

2015. márc. 11. 09:23
 13/40 anonim ***** válasza:
0%
tizeske, miért ne juthatna, hiszen már itt vagy :)
2015. márc. 11. 09:23
 14/40 anonim ***** válasza:
81%

Férfinél a megváltoztathatatlan külső adottságokat (magasság, arcforma) jól tudja kompenzálni a sikeresség, (legyen az sport, show business, céges karrier vagy bármi stb.), aki pedig sikerért hajlandó hajtani, az energiát jellemzően áldoz arra is, hogy külsőre is a legtöbbet kihozza magából (sportos és ápolt test, stílusos öltözködés, sikereknek is köszönhetően fellépés).

Mondjuk Daniel Craig (James Bondot játssza) kifejezetten csúnya arcú férfi, 178 cm-es magassága is igen csak átlagos, mégis sikerült elérnie azt, hogy az egyik legstílusosabb, legférfiasabb karaktert játssza.A szintén ilyen magas, közepes arcú hazai celeb Majka is szépen kihozta magából a maximumot. Mondjuk ha ismeretlen gyári melósok lennének, egyik se kellene jobb nőknek.

2015. márc. 11. 09:24
 15/40 anonim ***** válasza:
61%
Elkapott a hányinger..
2015. márc. 11. 09:26
 16/40 A kérdező kommentje:
Na nemár hogy Daniel Craig csúnya. Legrosszabb esetben átlagos arcú.
2015. márc. 11. 09:26
 17/40 anonim ***** válasza:
Miért kapott el? Hisz még nem is láttál...:D Úgy látszik a csúnya fiúkat már írás alapján kiszúrják ezek a jóravaló lányok.
2015. márc. 11. 09:27
 18/40 anonim ***** válasza:
81%

Nem a csúnya fiúkat szúrom ki így, hanem a gusztustalan jellemet. Nem tiszteled a nőket, utolsó darab szarnak látsz minket. Kinek kéne az ilyen?!

Gondolod, hogy ezt nem látják rajtad?! Messziről lerí az emberről, hogy milyen a hozzáállása.

2015. márc. 11. 09:29
 19/40 anonim ***** válasza:
Mi volt gusztustalan egészen pontosan? Melyik mondatom?
2015. márc. 11. 09:30
 20/40 anonim ***** válasza:
0%
Én tisztelem a nőket. Általában ők szoktak kiröhögni, leköpni a külsőm miatt főleg. Mit csináljak erre? Tapsoljak nekik érte?
2015. márc. 11. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!