Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ex azért tesz ilyeneket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ex azért tesz ilyeneket mert annyira utál, vagy épp ellenkezőleg?

Figyelt kérdés

Az exem egyben a legelső komoly kapcsolatom is,én is neki,mindenben elsők voltunk egymásnak

Két évig voltunk együtt,egy suliba is jártunk/járunk.Mivel mindketten tapasztalatlanok voltunk elég hamar tönkre is ment a kapcsolat,egy nagy veszekedés után arra jutottunk,hogy talán jobb külön.Kis idő múlva rájöttem,hogy hiányzik,el is mondtam neki, majd lerázott,hogy ne mondjak ilyeneket,ő rájött,hogy még élni,szórakozni akar, majd talán pár év múlva.......

Nagyon mérges voltam,haragban váltunk el,azokban az időkben köszönni se tudtam neki,utáltam.

Jött a nyári szünet,bennem rendeződtek a dolgok,megértettem,hogy ennek így kellett lennie,lett kapcsolatom,közömbös lettem iránta.

Azóta,ha meglátom suliba természetesen viselkedem,mint egy szembejövő idegennel.Ellentétben vele, ő ha meglát elfordítja a fejét.Messziről kiszúr és ha megyek mellette tesz,mintha nem látna.

Ha egy közegben vagyunk pl sulis rendezvény nagyon kerül, ha én épp arra nézek ő még véletlenül se néz vissza,kicsit mintha feszült lenne ilyenkor,igyekszik mindig hamar kiosonni olyankor a teremből.

Egy buli alkalmával észrevettem,hogy néha a távolból figyelt,mikor táncoltam.De ez nem 100%.

Ezek nekem kicsit furák,mert én közömbös vagyok iránta és tudom úgy kezelni,mint egy idegent,köszönnék is de hát ő ezeket teszi.

Csupán kíváncsiságból tettem fel a kérdést, kíváncsi vagyok vajon miért ilyen,másnak volt-e hasonló helyzete.Utálata miatt ilyen vagy még vannak érzései?

18L

2015. márc. 10. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos ,hogy nincs túl rajtad a srác.
2015. márc. 10. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem utal teged, csupan lehet igy akar "tullepni" rajtad hogy ezt csinalja. Mar bocs de ez eleg gyerekes amit csinal, en a helyedben tuti lett volna egy ket szavam neki
2015. márc. 10. 20:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat.

Nem mondok semmit neki,már nincs semmi közöm hozzá és csak felesleges lenne.

Csupán kíváncsi voltam/vagyok miért viselkedik így.Magamból kiindulva,akkor voltam ilyen,mikor az első pár hónapban nagyon sóvárogtam utána még és szerettem.

De ő fiú,lehet másképp gondolkodik.Ezért vagyok kíváncsi más tapasztalatára.

Ha van még szívesen várom többi választ :)

2015. márc. 10. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Büntet téged. Teljesen egyértelmű. Ha "ügyes" lány vagy bármikor visszamanipulálhatod magadhoz. Valószínűleg arra számítot, h nem leszel túl rajta soha. Sebzi az egóját az érdektelenséged, figyelmet akar tőled, de mivel szakítottatok csak passzívan tudja jelezni, hogy szüksége van a figyelmedre. Ez nem fog változni sztm 50 év múlva is így fog viselkedni...
2015. márc. 10. 20:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Ebben lehet valami...szakításunkkor emlékszem,már-már szinte könyörögtem,hogy próbáljuk újra, visszagondolva szánalmas voltam.Majd utána durva dolgokat vágva egymáshoz váltunk el.

Szóval akkor biztosan úgy gondolta,hogy jó darabig szenvedek miatta.Majd a nyáron volt alkalma látni,hogy új párom van és boldogok vagyunk,azóta vettem észre ezt.

Azt is tudom,hogy neki nem volt senkije azóta.

2015. márc. 10. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!