Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti mikor szoktatok ilyeneket tenni?
Figyelt kérdés
Mondjátok egy olyan fiúnak, hogy a távolság miatt nem vagytok vele, akinek tetszetek. Aztán meg mondjátok, hogy a BARÁTOK arra valók, hogy mindent megbeszéljenek.
Már egyáltalán nem értem... :/
2015. febr. 1. 13:30
2/7 anonim válasza:
nem teljesen értem, hogy mi a kérdés, de szerintem a csaj barátként gondol rád ezek szerint... persze el van keseredve és ha kedves vagy vele, támogatod, bókolsz neki akkor a helyzet a javadra fordulhat ;)
3/7 A kérdező kommentje:
1.: Mit csinálok rosszul?
2.: Mitől lehet elkeseredve? És szoktam. Igaz, nem sokat, csak én nem is tudok olyan nagyon bókolni. Nem nagyon vagyok a szavak embere...
2015. febr. 1. 13:36
4/7 anonim válasza:
bocs, (2. vagyok) úgy értelmeztem h a csaj sajnálja, hogy nem lehet azzal akivel akar, mert túl messze van tőle. de mindegy. a lényeg az, hogy a lányok nagyjából abba szeretnek bele amit hallanak. v vmi ilyesmi. neke is egy srác fb.on elkezdett bókolni (elég magas szinten :D), és eddig azt gondoltam, hogy egy hülyegyerek, nem túl sokat foglalkoztam vele, de sajnos azóta egyre inkább... pedig valahol mélyen tudom, hogy nem éri meg. szóval érted, bókolni kell ;)
5/7 A kérdező kommentje:
Vagyis szeret, csak nem meri elmondani?
Egyébként pénteken mondtam neki, hogy gyönyörűen néz ki. És megköszönte. Aztán egy pár percnyi némaság után visszakérdezett, hogy komolyan így gondolom-e. És megerősítettem. Aztán megint megköszönte.
2015. febr. 1. 13:49
6/7 anonim válasza:
nem tudom, hogy szeret-e nem ismerem annyira a helyzetet :D de amit most mondtál, hogy megdicsérted ő meg elgondolkozott és megköszönte, ez így egy ilyen meghitt romantikus pillanatnak tűnik. de mondom kb semmit sem tudok rólatok, de biztos te is hallottad már, hogy sokszor a fiú-lány barátságból lesznek kapcsolatok
7/7 A kérdező kommentje:
Ez a szerelem pont így kezdődött nálam... Egy nagyon szoros barátságból.
2015. febr. 1. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!