Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki KELL szeretnem valakiből....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki KELL szeretnem valakiből. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Nem szabad szeretnem, mert a legjobb barátom. Nem tudom Ő mit érez, de most összejött egy csajjal, és én ezt nem bírom. Mit kell tegyek hogy kiszeressek belőle?
2010. febr. 15. 12:03
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

13.22-es - járj nyitott szemmel, lehet, h pont azok mellett mész el, akik érdemesek lennének egy komoly kapcsolatra.

én sem vettem észre a normális fiúkat, pedig jobban jártam volna...

2010. febr. 15. 13:26
 12/36 anonim ***** válasza:

"miért szerelmes minden fiú a ribancokba?

a normális csajoknak ezért nincs senkijük :( "

Megjegyzem én nem vok oda a ribancokért km-ekről megérzem a bűzüket xD

2010. febr. 15. 13:29
 13/36 anonim ***** válasza:
van ribanc-radarod? :DDD
2010. febr. 15. 13:30
 14/36 A kérdező kommentje:
Na engem meg kihagytok a buliból :D
2010. febr. 15. 13:40
 15/36 anonim ***** válasza:
kedves kérdező ha rájössz hogyan kell akk súgdd meg a tippet! pontosan ez a problémám nekem is, teljesen azt hittem h ezt a kérdést én irtam álmomban vagy vmi:S. ugyan ez a helyzet! beleszerettem, edddig nem vallottam be magamnak se de most már tudom, de most már késő mert van bnöje. te megmondod? megmondtad neki? volt közetetek valaha vmi?
2010. febr. 15. 16:18
 16/36 anonim ***** válasza:

a világért sem hagynánk ki a buliból :D

mindannyiunknak kéne vmi ütős anyag, h kigyógyuljunk ebből a rohadt szerelemből :D

2010. febr. 15. 16:49
 17/36 A kérdező kommentje:

Nem mondtam el neki, és szerinte nem is fogom:S Köztünk meg nem volt semmi...

Anyag?XD Na lökjed:D

2010. febr. 15. 19:56
 18/36 anonim ***** válasza:

még nem sikerült kitermelni :D

de próbálkozzatok ti is:D

2010. febr. 17. 23:08
 19/36 A kérdező kommentje:
:D:D Na viccet félretéve, sikerült kiszeretni belőle xD egyszerű mint az egyszer egy, kettes után hatszor egy!:D najó.. össze kell szedni azokat a tulajdonságait, amit nagyon utálsz :o) És ezeket szem előtt lebegtetni ;o) tuti siker:D vagyis nálam..
2010. febr. 17. 23:28
 20/36 anonim ***** válasza:

jaj, de jó! gratulálok, ügyes vagy!

én is próbálkoztam már ezzel a módszerrel,de nem jött be. az a helyzet, h annak a hapsinak, akit én szeretek, szinte csak rossz tulajdonságai vannak :D

erre jöttem rá, de nem működik...

2010. febr. 18. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!