Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz vagyok, hogy ezt szeretném?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam rajta és arra jutottam, hogy számomra az volna az ideális, ha lenne egy feleségem, aki főz-mos-takarít, gyereket szül nekem, tutujgat :D Aztán rajta kívül egy fiúm, akivel jókat lehet szexelni meg bulizni. Erről persze a lány ne tudjon.
Ki mit gondol erről?
21/F
2011. okt. 4. 16:28
1/4 anonim válasza:
Nem vagy gáz, rengeteg ember vélekedik hasonlóan. Üdv a melegek nagy családjában!
B. a H.-ban
2/4 napietus válasza:
szerintem nincs ezzel gond, a te életed. csak ésszel, nehogy lebukj, mert akkor összedől az egész, mint egy kártyavár.
29/N
3/4 anonim válasza:
Sztem ez szemétség! Am az asszonynak is lennének igényei, azokkal mit kezdenél?
4/4 anonim válasza:
Ha szerencséd lesz, pont ugyanazt a srácot használjátok az asszonnyal XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!