Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki KELL szeretnem valakiből....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki KELL szeretnem valakiből. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Nem szabad szeretnem, mert a legjobb barátom. Nem tudom Ő mit érez, de most összejött egy csajjal, és én ezt nem bírom. Mit kell tegyek hogy kiszeressek belőle?
2010. febr. 15. 12:03
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
szerinted ez ellen lehet tenni valamit? majd idővel elmúlik, találkozz vele keveset.
2010. febr. 15. 12:05
 2/36 anonim ***** válasza:

elsővel egyet értek, még annyit tennék hozzá, h keress vki mást, akivel komoly kapcsolatot szeretnél kialakítani, vagy csak flörtölj sokat.

előbb-utóbb elfelejted, meglátod.

egyébként és is hasonló helyzetben vagyok, csak mi még le is feküdtünk, azóta pedig semmi, már nem a barátom :(((

2010. febr. 15. 12:09
 3/36 A kérdező kommentje:
:/ az a baj, hogy nem nagyon tudok másra gondolni. S úgy vagyok vele, amíg szeretek valakit, addig nem tudok más férfira ránézni úgy...
2010. febr. 15. 12:12
 4/36 anonim ***** válasza:

tudom, milyen nehéz, ezzel én is így vagyok, de meg kell próbálnod, másképp nem megy.

különben is csak az első lépést nehéz megtenni :)

2010. febr. 15. 12:27
 5/36 anonim ***** válasza:
Figyelj, én ilyenkor azt mondom: A. valld be Neki, mennyire szereted és/vagy B. csábítsd el, vagy próbáld meg.
2010. febr. 15. 12:44
 6/36 anonim ***** válasza:

Nekem is ki kell szeretnem valakiből, de másért.. nevezetesen azért, mert egy ribanc, és csak eddig 5x törte össze a szívem. Félek, ha közel engedem magamhoz, megteszi hatodszorra is, szemrebbenés nélkül.

Ha rájössz, hogy lehet, szólj.

19F

2010. febr. 15. 13:02
 7/36 anonim ***** válasza:

miért szerelmes minden fiú a ribancokba?

a normális csajoknak ezért nincs senkijük :(

bocs az off-ért, csak olyan szar ilyet tapasztalni, mert akit én szeretek, az sem tudja feldolgozni azt, h egy ócska ribanc többször is fejre ejtette, ezért most ő is szívat engem, nehogy bánstam.

2010. febr. 15. 13:14
 8/36 anonim ***** válasza:
A "rendes csajok" is ócska ribancok egy másik srác szemében. Ez egy ördögi kör. Mert aki Neked nem tetszik, és Neki tetszel, és szeret is, és Te mondjuk megbántod, nagyon, hogy "elfelejtsen/lekopjon", akkor az Ő szemébe ribanc leszel, így, látod, mindenki ribanc.
2010. febr. 15. 13:16
 9/36 anonim ***** válasza:

bocs, akkor kifejztem a "ribanc" kifejezést bővebben. A szemem előtt smárolt mással, aztán egy házibuliban leszopott valakit, stb, stb.

Amúgy.. nem tudom. Valami megfogott benne. Normális lányt meg nekem még sajnos nem sikerült találnom.

2010. febr. 15. 13:22
 10/36 anonim ***** válasza:
nem mindenki viselkedik ribancként (sztem az a ribanc, aki több fszt fog, mint kilincset párhuzamosan), a pasik mégis azokhoz ragaszkodnak, akik igen.
2010. febr. 15. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!