Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, ha esténként így alszom el?
Figyelt kérdés
Lefekszem az ágyamba, befordulok, míg el nem alszom, 'történeteken' agyalok, majd másnap este lefekvés után folytatom. De ezek a 'történetek' leginkább ehhez a témakörhöz kapcsolódik. Pl.: egy férfi, akivel kapcsolatban vagyok, autóbalesetben megsérült, bejárok hozzá a kórházba, majd itthon is ápolom, ellátom. Esetleg ez fordítva. Még szerelmi bonyodalmakon, vagy egy-egy 'szerelmi szál' történésein agyalok, míg el nem alszom.
Mennyire beteg ez ìgy?
u.i: nem vagyok kapcsolatban és egy páromnak sem kívántam, hogy kórházba kerüljön?
21l
2015. márc. 9. 21:48
11/11 anonim válasza:
Ez teljesen oké. Tetszik is.
Lehet elveszett benned egy író :D
Egyébként ismerek olyat, aki szintén igy alszik el.
Azt hiszem, kipróbálom, ha nem tudok maj aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!