Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Járnátok egy mosogatófiúval? Huszonéves, szereti a munkáját?!
Engem nem zavarna,legalább dolgozol és nem piszkos neked a munka.
De ha ez lenne életed célja, hogy mosogass,az már picit zavarna. :D
Nem szeretnél mást dolgozni? Tanulsz és mellette csinálod?
Vagy nincs szakmád és azért?
Vagy van,de nem talaltal mas munkat?
Ezek a tenyezok a befolyasolok,leirnad ,hogy mi a hlyzet?
Akkor az zavarna,hogy nincs szakmád, de pozitívum, hogy dolgozol.
Valami sulin nem gondolkozol,hogy legyen szakmád?
Nem kell elszámolnod,nem fontos válaszolni.
Csak érdeklődőm.
És engem nem kell eltartani,köszönöm, de ha lesz egy barátnőd,ő sem akar majd téged eltartani.
Mert a mosogatás nem egy eletre szóló munka,es ha azt az állást elveszted,szakma meg papír nélkül nehéz lesz mást találnod.
Egy keresetből meg nem hogy nehéz,hanem lehetetlen itthon két embernek megélnie. Meg egyedül is nehéz lenne neked,ha ezt a mukát elvesztenéd.
Mellesleg nem kéne agresszívan támadnod amiatt,hogy megkérdeztem,miért nem akarsz szakmát.
Szerintem normálisan válaszoltam neked én is,és tudhatnád, hogy a mai világban diploma vagy szakma nélkül a munkáltatók számba se vesznek.
Te nem jól szűrted le a lényeget.
És nem ismerkedek,mert van baràtom, mint feltűbhetett,itt is végig feltételes módban írtam.
És ő sem "penzesebb", de van szakmája és munkája, ahogy nekem is.
És bocs,hogy neked fáj, de mivel továbbra is úgy vélem, hogy egy keresetből nem lehet megélni, hacsak nem vezető beosztásban van valaki, így számomra kizáró ok lenne,ha hosszú távra tervezek,hogy valakinek nincs legalább egy szakmája.
Első okj ingyenes,nem nagy dunszt megcsinálni, de van az embernek egy papírja, ami nelkül egy embert szinte semmibe veszik. És hosszú távra szoktam tervezni,úgyhogy ahogy mondtad,nálam a lecsó lenne.
Örülök,hogy meg tudsz élni.
És nem a munkádat nézem le,meg az sem érdekelne, ha valakinek nincs szakmája, ha nem tudnám, hogy már egy takarítói poszt betöltésére is papírt kérnek, és nem csal érettségit. Ez nem az emberek, hanem a környezetünk hibája, mert én tudom hogy egy végzettség nélküli festõ, kőműves,szakács, pincér egyebek is ugyanúgy meg tud csinálni egy adott feladatot,mint az iskolázott, max egy minimális betanítás kell neki. De ez a munkáltatókat nem érdekli, és bocs,hogy ezt mondom, de marad a mosogatás meg a meki. Amivel semmi gond,de nem olyan munkákról beszélunk, amik hosszú távra szólnak vagy olyan jól jövedelmezőek.
Az egy kivételes eset,hogy te szereted csinálni.
De 30-40-50 évesen is mosogatni akarsz? Amikor már lehet nem is tudsz majd huzamosabb ideig ott állni a mosogató mellett. Ugye érted a problémám? Na mindegy,zárjuk le,mert szerintem erről naphosszat vitázhatnánk.
És bocs ha valamit sertesnek vettél, semmit nem szántam annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!