Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányoknak 14-18-ig bejönnek a huszonéves fiúk?
20 éves lány vagyok Budapest környékéről és szeretném meghallgatni mások véleménynét ebben a témában .
Azt vette, észre , hogy az egyik fiú barátom körül elég sokat legyeskednek a fiatalabb generáció képviselői .
Nagyon féltem a srácot . Nincs gond azzal , hogy fiatalabb lánnyal járna de féltem , hogy meg fogják bántani kevés a normális aranyos tényleg a szerelemet kereső fiatal lány ha Ismernék ilyet komolyan mondom bemutatnám a srácnak mert szeretném ha boldog lenne .
Kort nemet írjon aki úgy gondolja hozzászól a dologhoz .
Én is úgy vettem észre, hogy a tizenéves lányok jobban kedvelik a náluk olyan öt évvel, de akár többel is idősebb pasikat.
L
Nem hinném , hogy fiú lennék de Te biztos jobban tudod , hogy MI vagyok .
Na az ilyen komentekre nem vagyok kíváncsi megint idejönnek életunt emberek másokat oltani .
Normális hozzászólásokra vagyok kíváncsi .
Hát, ha egy 5-6 évvel fiatalabb meg tudja bántani, akkor hülyébb mint a sokéves átlag.
Amúgy persze, az idősebb pasival járás nagyon menő a lányoknál, soknak még 20 felett is menő.
Nem "menőségről" van szó, egyszerűen siralmasak a velem egyidős fiúk.
17L (a barátom 23)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!