Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó a szingli élet?
Nem szeretem, de mondjuk úgy, hogy már megszoktam.
Igazából annyival jobb, hogy nem kell másokhoz igazodnom, hanem azt csinálhatok, amit csak akarok.
Én nagyon jól elvagyok, feltalálom magam, élem a gondtalan életem. :D Dolgozom, tanulok, hódolok a hobbijaimnak, barátokkal, családdal vagyok lazulok, van egy csomó idő magamra. Nem vagyok társfüggő, szeretem magam, szeretek egyedül lenni.
21l
Én inkább azt mondom, meg van annak is a maga szépsége. Van jó oldala is, csak észre kell venni, nem belesüllyedni a búskomorságban. Voltam én is egyedül, de feltaláltam magam. Igaz most már 3 éve együtt vagyok a Párommal és ennek is meg van a szépsége. Csak észre kell tudni venni és megélni és szintén nem belesüllyedni a hétköznapokban.
36N
#16-os pont ilyen vagyok csak srácba :D
én is egész jól elvagyok
18f
Nekem is megfelel enyém az időm a nincs kompromisszum és én is szeretek egyedül lenni.
Nekem megvan mindenem.
A kapcsosok kicsinyes problémáin meg csak röhögni szoktam.
Am meg a szüleim elváltak szal volt bőven betekintésem ebbe a szektorba. Köszönöm kihagyom.
26 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!