Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit csináltok amikor a barátnőtöknek megjön és nagyon görcsöl a hasa?
Figyelt kérdés
Csináltok egyáltalán?
Kort és nemet is írjatok.
2015. márc. 7. 10:23
11/20 anonim válasza:
Ez jó kérdés, az életben nem volt még barátnőm. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, de úgy látom sokan hasznos tanácsokkal szolgáltak.
25/F
12/20 anonim válasza:
A szex fájdalomcsillapító hatású.
13/20 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
15/20 anonim válasza:
19/L Szerintem ugorj le a gyógyszertárba, vegyél egy doboz ALGOFLEX M-et. Add be neki az előírás szerint, és elfelejthetitek a problémát. :) Hidd el, ez egy nagyon jó tanács, a helyedben megfogadnám.
16/20 anonim válasza:
Megsimogatom, vagy csak a hasa alján tartom a kezem, segítek neki, vagy csak simán békén hagyom. Vagy ami épp jól esik neki.
17/20 anonim válasza:
Ilyenkor a párom a hasamat szokta simogatni! Annyira jó, nagyon szeretem, ha ezt csinálja. Pont az előző hónapban volt, hogy az éjszaka közepén ébredtem görcsös hasfájásra és felébredt a párom is. És ahogy feküdtem és vártam hogy hasson a gyógyszer, a hátamat simogatta. :)
18/20 anonim válasza:
Átölelem, betakarom, segítek amiben kell, simizem, megpuszilom... összebújunk, éreztetem vele hogy szeretem :)
Ez már a múlt de így volt.
20/20 anonim válasza:
Nyeles aszpirin. Csodaszer.
Ja és 22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!