Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit csináltok, ha tetszik nektek egy lány?
Figyelt kérdés
de komoly válaszokat szeretnék kapni mert s.o.s-ben vagyok.. 15-16 éves korosztály:)2015. márc. 4. 19:39
1/10 anonim válasza:
ülünk és bambulunk, kiverjük rá sokszor
3/10 anonim válasza:
Benyomnám a Caps Lock billentyűt és kiírnám gyakorira.
Igazából próbálnám felderíteni, hogy én is tetszek-e neki (szemezés pl.).
4/10 anonim válasza:
én odamegyek hozzá és leszólítom. mert az ,hogy tetsszen nekem egy lány, úgy igazán, (vagy tessen, ahogy tetszik :D ) olyan ritka, mint a fehér holló. Nem vagyok búza. sok lánnyal szexelek, de egyik sem okoz görcsölő, bizsergő gyomrot, ha ránézek
5/10 anonim válasza:
Hát nagy betűvel biztos nem írnék...
7/10 anonim válasza:
Meg mondom neki, hogy tetszik, megkérdem tőle, akar-e ő is valamit tőlem.
8/10 anonim válasza:
elhívom MondoCon-ra és ha jön akkor már meg is van, ha nem akkor nem is kell :P XD
9/10 C0r3 válasza:
Semmit. Beszari gyökér vagyok. :D (17F)
10/10 anonim válasza:
Távolról nézem és gondolkozom hogy mit tegyek egészen addig amikor már nincs mit tenni. Sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!