Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit csináltok amikor a barátnőtöknek megjön és nagyon görcsöl a hasa?
Figyelt kérdés
Csináltok egyáltalán?
Kort és nemet is írjatok.
2015. márc. 7. 10:23
2/20 anonim válasza:
Attól függ, hogy miként viselkedik. Ha ember akkor is, lehet vele beszélgetni, akkor vele vagyok, segítem, ahogy tudom, de ha ő pont olyan ember, aki a fájdalom miatt ingerült, üvöltözik, csapkod, akkor nem is találkozom vele az alatt az idő alatt.
5/20 anonim válasza:
a hasát papuccsal csapkodom, vagy meggyomrozom, de előtte megkérdezem udvariasan, hogy fej vagy gyomor?
6/20 anonim válasza:
SZEX!
Kitűnő görcsoldó!
Saját tapasztalat :D
7/20 anonim válasza:
Hogy itt milyen gyökér pasik vannak!!
Az én barátom gyengéd hozzám,megértő és simogatja a hasamat. Ez segít és a türelem is. Én nem vagyok olyankor sem hisztis,csak érzékenyebb.
8/20 anonim válasza:
Mit csinálnék? Tudomásul veszem, és igyekszem együttérezni.
10/20 anonim válasza:
Bár nő vagyok, de ilyenkor a Párom, azon kívül, hogy tudomásul veszi és mikor görcsölök akkor odajön s a hasam aljára teszi kezét, mert ez szokott segíteni. Ha meg ennyitől sem lesz jobb, megiszom a magnézium +B6 pezsgőtablettát, vagy még vas+C, amiben van folsav, B6, B12 is.
Ezen felül mást nagyon úgy se tud tenni, de már ezzel is sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!