Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ne kavarjak vele? Van barátnőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne kavarjak vele? Van barátnője, de csak állitólag!

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm bátyjáról van szó. 20 éves és tegnap találkoztunk először, náluk voltam a barátnőmmel és akkor jött haza a srác. Én nem vagyok hülye, tudom, milyen ha egy pasi ÚGY néz, és ő úgy nézett rám, amikor bemutatkozott akkor is volt egy pár másodperc csend, amig egymás szemébe néztünk, aztán zavarba jöttem, és inkább elnéztem másfele de, úristen nagyon jól néz ki az a srác 😭 A barátnőm azt állította, hogy van barátnője, de még aznap a srác bejelölt facen, belájkolgatta a képeimet, meg minden. Gondoltam hogy ráirok, de aztán meggondoltam magam, mert semmi sem biztos még. Amúgy facebookon nincs kirakva, hogy kapcsolatban lenne, semmi közös kép lányokkal, szóval tök tiszta a dolog.

Most nem tudom mit tegyek, ha letámadnám, hogy van barátnőd?? Az gázlenne.....de láttam, hogy nézett rám, és nem úgy, mint barát/vagy csak egy szimpatikus eember, konkrétan végig is mért...

Mit tegyek??

17/L

2015. márc. 5. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
12%
sz_pd le, dugjatok aztán majd kiderül. ha azután is keres akkor komoly a dolog, ha meg csak szexre kellettél neki legalább megtudod
2015. márc. 5. 13:29
 2/5 anonim válasza:
14%
Az olyan enber, akinél a szociális interakció kimerül egy másik enber bámulásában, értelmetlen csevegésben lényegtelen dolgokról, az ne szaporodjon! Sőt, ne is szexeljen!
2015. márc. 5. 13:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy olyan ENBER aki meg csak melegedni járt nyelvtanórára, az meg ne ossza az észt :)
2015. márc. 5. 13:36
 4/5 anonim válasza:

Régebben úgy szoktam írni, hogy mber, a kiejtés miatt. Gondolom abba is belekötöttél volna, úgyhogy nem tökmindegy? - te grammarnárcisztikus nyilvánvalókapitány!

Javaslom tegyél rendet először a saját nyelvtan hajlékod tájékán, bővítsd a műveltséged internetes popkultúra és szleng terén. Aztán talán szóba állok veled ezek után is.

Az előző hozzászólásom pedig tartja magát továbbra is. Szegénkém, hogyan lehet valaki ily sok téren korlátolt.

"Én nem vagyok hülye" - *nevettem

2015. márc. 5. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól hogy nincs kint még lehet barátnője. Pl mi is 2eve együtt vagyunk és nincs kint semmi egyszerűen nem ott éljük az életünk.

A másik meg hogy attól még megnezhet hogy van barátnője.

2015. márc. 5. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!