Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, melyik alak tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, melyik alak tetszik a legjobban? (képek)

Figyelt kérdés

Pontoznátok, vagy sorba raknátok őket tetszés szerint?

Itteni képekből válogattam :D

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

2015. márc. 5. 11:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
bocs hogy nőként válaszolok, de nekem az első tetszik a legjobban, ha választani kéne, olyan szeretnék lenni..:)
2015. márc. 5. 12:58
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Én is nőként az elsőre szavazok. Nem értem a férfiak mit esznek a csontkollekciókon.

Az elsőn pont annyi fogni való van,amitől formás és nőies lesz egy nő.

A többi fiús, deszka alkat.

2015. márc. 5. 13:16
 23/29 anonim ***** válasza:
nekem az első!:)23F
2015. márc. 5. 13:26
 24/29 anonim ***** válasza:
A 2. a legnőiesebb alakú.
2015. márc. 5. 13:28
 25/29 anonim ***** válasza:

A második az te vagy! :D Itt a kérdés is: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Nekem már akkor is tetszettél és ez most sem változott! ;)

2015. márc. 5. 14:49
 26/29 anonim ***** válasza:

Egyik sem tökéletes, de a sorrendem következő:

1., A 2. mindenféleképpen

Innentől már elég nehéz a döntés, mert igazán egyik sem :/

2., 4

3., 3

4., 5

5., 1

De igazából majdnem teljesen mind1 a sorrend, nekem ők már dagik, de ha már mindenféleképpen sorrendbe kell rakni, akkor talán ez. Bár lehet jobban átgondolnám/megnézegetném, akkor változna.

2015. márc. 5. 15:01
 27/29 anonim ***** válasza:

Az én sorrendem:

2: 8 pont

5: 7 pont

4: 6 pont

1: 5 pont

3: 4 pont

23/F

2015. márc. 5. 15:36
 28/29 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a vékony csajokat. Tetszik, ha egy csaj nőiesen telt , így nekem az 1-es képen lévő alak jön be a legjobban... A köldökpiercing meg csak "hab a tortára' :P

22/F

2015. márc. 5. 18:29
 29/29 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nőként válaszolok, de nekem a 2. alak (azaz a tiéd :D) tetszik a legjobban, örülnék, ha így néznék ki. Sajnos inkább a 3-as lányra hasonlítok, kisebb mellekkel, és nagyon nem tetszem magamnak, mert hiába sportolok, az a csípőm szélességén nem változtat. :(
2015. márc. 5. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!