Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik ez az alak fiúk?
Figyelt kérdés
Ezt a képet itt találtam.
Ehhez a testhez nagyobb mell (90D,ami nem zsír) és még annyi,hogy a combok formasabbak ,izmosabbak.
Milyen képzeletben?
10/
2015. febr. 2. 23:02
3/23 anonim válasza:
Nem tetszik. Izomtalan,zsiros.
19/F
4/23 anonim válasza:
A legbujább! Az ágyban nincs jobb az ilyennél!
5/23 anonim válasza:
Izomtalan xd hogy te mekkora hülye vagy :D van ott izom csak a zsír alatt xd te szerencse csomag :D
6/23 anonim válasza:
Képzeletben 10/10 Valóságban sose tudod meg.
7/23 anonim válasza:
Most őszintén, ha ruhában van és szép arca van egy ilyen lánynak és meglátom egy buliban, beszélgetünk és utána összejövünk, majd odajutunk, hogy szexelünk, már tökre nem fog érdekelni, hogy van egy kis feleslege. 25/f
8/23 A kérdező kommentje:
Jóó, értem én, nem a test a fontos stb stb.
Csak kiváncsi vagyok,ennyi
2015. febr. 2. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!