Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nálam van így?
Ha valaki tetszik nektek (lány..), akkor ti mint néztek / néztetek meg először a lányon? Ez nem tudom normális-e, még sosem beszélgettem erről a témáról, de én körülbelül 99%-ban a lánynak elsőnek az arcát nézem meg... utána szem, haj, és így haladok lefelé, csípőig / cipőig. Nem furcsa az, hogyha az aktuálisan tetsző lánynak elsőnek nem a mellét és a csípőjét / seggét bámulom?
Engemet első látásra valahogy jobban megfog egy lány arca, mint a teste. Persze, legyen alakja, de nálam valahogy az arc többet ér első látásra. Meg a párkapcsolatot jobban el tudom képzelni első látásra, mint mindjárt a szexet...
Ez így normális? Ti mit néztek / vesztek észre először? Nálatok mi számít jobban egy olyan lánynál, akivel el tudtok képzelni egy párkapcsolatot?
Szerintem teljesen normális vagy. A szemébe nézz, ott mindent meglátsz. Egy kedves mosolygós arc mindennél többet ér. Megismered, ha jót találsz a lelkében beleszeretsz. Utána mindene tökéletes lesz.
Csak a szinésznőkkel légy óvatos! Sajnos vannak olyanok is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!