Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ekkora mell ideális, vagy még nagyobb kell? Nem nagy a hasam? (Kép a felsőtesemről)
2015. márc. 4. 20:06
11/26 anonim válasza:
nekem tetszik a melltartód, hol vetted?
N
12/26 A kérdező kommentje:
Egyszerű kínaiban 1500-ért. Elég nagy a választék és olcsó és nem rosszabb a márkásnál.
Koszi a válaszokat
2015. márc. 4. 20:15
13/26 anonim válasza:
Nagyon szép formás alakod van...
Pont az előbb linkeltelek be egy kérdéshez, hogy szerintem az alakod szép ;)
Szép a hasad, és a formás mell szebb szerintem.
23F
14/26 anonim válasza:
Hát anyának pont ilyen alakja van,-de ő már 40- éves...
De ez meg egy szivacsos melltartó,tehát így cicifixbe jó vagy.
15/26 anonim válasza:
a melleid szépek. a hasadat ne húzd be mert látszik, hogy elégedetlenkedsz magad miatt..ez feszültséghez vezet. és egyél bátran, rendesen!, majd menjél és fussál 1-2-3km-t, hetente 2X vagy 1X vagy járj el sportolni valamit, vagy táncolni. jól nézel ki ne aggódj, sőt ha felszedsz még pár kilót attól is szép és igazán csinos leszel!!!!!!!!! Csinos vagy, csak soványka. és nem a kövér lányokat szeretem, hanem az emberit....csak hogy tudd milyen ízlésű vagyok. írom még 1X- jól nézel ki egyél és mozogj -rendszeresen :)
17/26 anonim válasza:
Szerintem jól állna neked pár plusz kiló.
18/26 anonim válasza:
Oh... az a baj a kínaival, hogy ott csak D kosárig vannak melltartók. Ami néha jó néha nem... de inkább nem... :(
Mindegy. Azért megnézem... hátha szerencsés leszek. :)
Köszönöm!
20/26 anonim válasza:
Nagyon jó, de akkor szerintem a feneked is már linkelhetnéd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!