Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok féltékeny, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok féltékeny, ha nem vagyok bele szerelmes?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, nagyon szeretem, de nem szerelemből, csak barátság, sőt mondhatni már testvéri. Mégis, mikor mondta, hogy összejön egy csajjal, egy világ tört össze bennem. A csajnak a fejét is le tudnám vágni. Pedig nem vagyok szerelmes. akkor miért van ez?:S
2010. febr. 14. 12:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mert nem tudja hogy neked ő bejön. Na igen, itt vallottad be, hogy neked bejön:)
2010. febr. 14. 17:55
 12/21 A kérdező kommentje:
Mert nem jön be :D vagy nemtudom. ÁÁ teljesen megzavarodtam már
2010. febr. 14. 18:00
 13/21 A kérdező kommentje:
Ki kellett emelnem, bocsi:D Mert arra jöttem rá, hogy én tényleg nem vagyok belé szerelmes, de nagyon sokat jelent nekem, így nem akarom, hogy én el legyek hanyagolva a csaj miatt. Mikor a tesóm jött össze a barátjával, ugyan ezt éreztem. Gyűlölet a a barát/barátnő iránt, és kikaparnám a szemét, a tesómat(jelen esetben azt a barátomat) pedig magamhoz láncolnám... Erről mi a véleményetek?:D:S
2010. febr. 17. 12:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom te miért vagy féltékeny, de pár éve az én legjobb fiú barátom is elkezdett komolyan randizni, és minden barátnőjének először el tudtam volna harapni a torkát (pedig kedves, jóindulatú lányok voltak), de féltve éreztem a kettőnk (baráti) kapcsolatát azáltal, hogy neki már érzelmei vannak egy másik lány felé. ÉS tartottam tőle, hogy nem lesz rám annyi ideje, illetve amikor sorozatban lemondta a találkozóinkat arra hivatkozva, hogy Cicukával kell lennie, hát... nem repestem az örömtől.
2010. febr. 17. 12:24
 15/21 A kérdező kommentje:
igen, ettől félek én is... Nekem Ő olyan mintha a testvérem lenne, és nem bírnám ki ha tőle IS ezt kéne hallanom, hogy "bocs ma mégse megyünk mert drágámmal megyek dugni" áááh... Közös programról meg szó sem lehet:D Nekem azt a kvát a közelembe ne hozza:@
2010. febr. 17. 12:26
 16/21 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy szereti. Az emberben alapból van valamiféle önzés azokkal kapcsolatban, akik csak szimplán fontosak neki, sőt, akik egyszer régebben voltak fontosak. Ez olyan, mint amikor az ember utálja a volt barátnője jelenlegi barátját. Vagy amikor az ember például a testvére párját nem szereti. (Ezek az érzések ugyanonnan jönnek.)

Igazából nem nagyon lehet rajta változtatni, de nem jelenti azt, hogy szereted.

2010. febr. 17. 12:36
 17/21 A kérdező kommentje:
Na akkor jó. Jól gondoltam én hogy nem szerelem az:) Még ha mindenki azt is hiszi ha lát minket, hogy legalább 5 éve járunk xD
2010. febr. 17. 12:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Akkor csak szimplán dugjatok egyet! :D
2010. febr. 17. 13:08
 19/21 A kérdező kommentje:
fúj=D
2010. febr. 17. 13:25
 20/21 anonim válasza:
szerintem azert mert o is azt gondolja h o nem tecik neked ... ezert jo ha beszeltek a dolgokrol... :)
2010. febr. 20. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!