Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok féltékeny, ha nem vagyok bele szerelmes?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, nagyon szeretem, de nem szerelemből, csak barátság, sőt mondhatni már testvéri. Mégis, mikor mondta, hogy összejön egy csajjal, egy világ tört össze bennem. A csajnak a fejét is le tudnám vágni. Pedig nem vagyok szerelmes. akkor miért van ez?:S2010. febr. 14. 12:51
1/21 anonim válasza:
Mert ez már szerintem szerelem. Csak azt hiszed, hogy nem. Ezért mondják h fiú és lány közt nincs legjobb barátság, mert egyik tuti többet fog érezni a másik iránt. Most te érzel többet, mint ő.
2/21 anonim válasza:
Mert szerelmes vagy, csak nem akarod bevallani magadnak...
3/21 anonim válasza:
A szived mejen erzel valamit a fiu irant csak ezt felsz bevalani h nehogy elveszics egy barati kapcsolatot.. probaj elgondolkodni azon h mijen lenne ha egyt lennetek ... igy rajohec h szereted e vagy sem..ha eltod vele kebzelni a parkapcsolatot akor teleg erzel valamit iranta de ha megsem akor csak eros kotodest erzel iranta mert mas is foglalkozik vele... :)
4/21 A kérdező kommentje:
De biztos nem szeretem úgy mert ha arra gondolok hogy úgy legyek vele... Nem:S
2010. febr. 14. 13:11
6/21 anonim válasza:
azért, mert rossz a gondolat, hogy nem te leszel az egyetlen nő az életében.
együtt érzek veled, én is féltékeny voltam kicsit a legjobb barátom nőjére, bár inkább idegesített, mert nem becsülte meg. de amikor szakítottak, sajnáltam, mert rossz volt neki.
7/21 A kérdező kommentje:
de nem:D vagyis remélem:S Én nem ismerem azt a csajt, de mikor róla beszél.. ááá:@ mondjuk még nincsenek együtt, és eddig csak kétszer említette de ááh..
2010. febr. 14. 16:42
8/21 anonim válasza:
Én egy fiúval voltam vagyok így tetszik és bejön de elkébzelni magam vele tetszik neked fogadd el :) lehet te is neki
9/21 A kérdező kommentje:
öhh igen, ő is fiú:D
2010. febr. 14. 17:37
10/21 A kérdező kommentje:
ja és én sztem nem tetszem neki mert akkor mért jönne össze egy másikkal...
2010. febr. 14. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!