Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok is csak ez a tipikus mai divathaj az elfogadott egy fiún?
Nem hiszem, hogy szükség lenne képre, csak ki kell menni az utcára, a 25 év alatti srácok felének ilyen a haja, de azért itt van, hátha valaki nem tudja, hogy mire gondoltam:
[link] (Tipikus, oldalt körülnyírt, felül hátra/oldalrafésült)
Azt tudom, hogy a fiúk körében szinte csak ez vagy hasonló az elfogadott, másik frizurát már szinte bűn is a fejeden hordani, ezt a saját bőrömön tapasztalom, nem félrebeszélek.
Én sosem szerettem majmolni a többséget, most sem teszem, könnyű beállni a sorba, de nehezebb egyedinek maradni..
Nem értettem sosem, hogy egy "hosszabb" stílusú haj miért ne lehetne divatos, vagy csak simán jó, elfogadott mindenki számára. Ilyenre gondolok például:
Szinte mindig ilyen hajam volt, csak kicsit rövidebb.Rengeteg ideje nem láttam más srácot ilyen hajjal, vagy ehhez hasonlóval, engem is évekig cseszegettek, hogy miért nem nyírom le, olyanra, mint a többiek? (A válasz mindig az volt, hogy ez tetszik..)
Engem igazából nem érdekel, hogy kinek milyen a haja, legalább én más vagyok, csak ez feltűnt, hogy ennyire egyetlen hajviselet az egész divat a fiúk körében, minden más stílus el van nyomva.
Lányok válaszai érdekelnének, hogy szerintetek is ez az ideális haj, a normális, elfogadott, vagy titeket nem is érdekel, vagy talán más az ami tetszene? Amit linkeltem, az mennyire normális?
Én nem fogok változni senki kedvéért, ez egy teljesen független kérdés divattól, nemtől, szimplán érdekel.
Tehát?
Nekem a nagyon hosszú haj is tetszik :-)
Az ecsethajtól néha rosszul vagyok, ha meg van mellé az az öltözködés is...
És a tiéd sem lehet rossz... :-)
15L
Itt az enyém, ha bárkit is érdekel, most lőttem:
(Mondjuk itt azért kócos, de engem nem zavar..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!