Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert vonz ennyire egy tipikus rossz fiu?
Figyelt kérdés
Rendorsegi ugy
Lopasok
Cigi
Drog
Ilyen gengszteres cuccok
Ki ha nem en stilus
Stb
2015. febr. 14. 21:57
1/12 anonim válasza:
Mert 15 éves vagy, és még menőnek számít.
2/12 anonim válasza:
nem tudom
ezeken én szívem szerint agyonverném
17/F
3/12 anonim válasza:
Én mióta boxolni járok, káromkodok és turbórágós tetkóm van, buknak a pasik ! :-)
4/12 anonim válasza:
Az ilyen tipikus "rossz fiúk" egy idő után úgyis dobják a lányt. És tudod miért? Rendőrségi ügy, lopások, drog, ki ha én nem stílus, stb.
7/12 anonim válasza:
Mert kemény gyerek és azt hiszed, hogy téged meg akar és tud óvni az élet nehézségeitől.
8/12 anonim válasza:
Nekem is volt már rendőrségi ügyem, több is, sőt dohányzom is. Akkor ezek szerint én is egy rosszfiú vagyok? Fasza, nem is tudtam.. :)
9/12 anonim válasza:
8-as,igen, az vagy.
A kérdezőnek:
Ennek több oka is van, ismernünk kéne, hogy megmondjuk.
Mondjuk szokott olyan lenni, hogy egy lány Terézanya típus, tehát keresi a rosszfiúkat, mert szeretné őket megváltoztatni.
Vagy mert apukád csúnyán bánt veled,és ezért az ilyenekhez vonzódsz.
Vagy mert félsz egy párkapcsolati kudarctól, és ezért eleve olyanokat választasz, akikkel előre látható a kudarc, így nem magadban kell majd keresni a hibát.
10/12 anonim válasza:
volt iskolám....:( :) amúgy ezen mi rosszfiús?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!