Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert vonz ennyire egy tipikus rossz fiu?
Rendorsegi ugy
Lopasok
Cigi
Drog
Ilyen gengszteres cuccok
Ki ha nem en stilus
Stb
Én kb 2 hónapra eldobtam az elveimet, és felvettem ezt a stílust.
22 éves korom elejéig, adtam a jó, kedves, hűséges, szépen beszélő, minden káros szenvedélyektől tartózkodó énemet.
Csak 2 lányt sikerült ezzel felszednem.
Aztán jött ez a rossz fiú stílus...2 hónap alatt, annyi csajom lett, hogy még a nevüket is összekevertem...Mónika helyett véletlen, Annának hívtam az egyiket...a másik nevét meg, meg se kérdeztem...aztán facen is össze vissza írtam, volt, hogy rossz helyre mentem el a találkára, miközben nem is az nap kellett volna találkoznom azzal a csajjal, és a találka helyén egy tök másik csaj volt. DDD
Tehát ez nagyon bejön a csajoknak....de nem bírtam....szó szerint, üvöltött a lelkem, hogy hagyjam abba...és abbahagytam.
Rá 2-3 hétre pedig...vágyakoztam vissza ehhez az énhez......de megismertem egy lányt, akivel nagyon komolyra fordultak a dolgok...így végleg felhagytam azt az ént.
És sokkal jobb így...még talán élvezem is, hogy ha úgy van kedvem...bármikor átmehetek rossz fiúba...és annyi csajom lehet amennyit akarok. :)))
tök komoly volt. :DDD
Ittam, cigiztem, füveztem, verekedtem...áááá :DDD basszus. :DDDD....hiányzik. :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!