Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van, ha én csak a tipikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha én csak a tipikus jó pasiknak tetszem?

Figyelt kérdés

Tudom, ez nem hangzik problémának, és tudom, hogy azt hiszitek, felvágni akarok, de had fejtsem ki.

Akiknek eddig tetszettem, mind tipikus magas, izmos, széles mosolyú helyes, dekoratív férfiak/fiúk voltak. Én ezt a helyzetet kihasználva kavartam már párral közülük, de tegnap este tapasztaltam, hogy nekem nem ők kellenek, és akik nekem kellenek, azoknak én nem kellek bizonyos okokból.

Megismertem egy informatikus hallgatót tegnap este, aranyos volt, nem volt feltűnő, szemüveges volt (a gyengéim), és tök jó volt vele mindenféle témákról beszélgetni. Aztán még két másik hasonló kaliberű srác is hozzánk szegődött, beszélgettünk, tetszett, hogy ők nem nyomulnak, nem akarnak egyből lesmárolni (nem hiszem, hogy ilyenek lennének). Mint kiderült a másik csaj tetszett nekik, aki jött velem. Ő amolyan "kisegér" típusú szégyenlős és konzervatív lány.

Tudom, most lehetne azt mondani, hogy én túl "r+bancos" vagyok hozzájuk, vagy fenn hordom az orrom, vagy egyszerűen csak az ízlések különböznek. Sok mindent lehet mondani, de azért had folytassam.

Akik még az este hozzám jöttek oda, mind amolyan nagyon vonzó külsejű, de nem annyira kedves és intelligens emberek voltak. A barátnőmnek persze egyik "nerd" srác sem kellett, és nekem nyávogott, hogy azok kellenének neki, akik velem akartak ismerkedni.

Én mondtam neki, hogy nem-e tudnánk cserélni... Nem értem, miért nem érdeklődtek inkább ők irántam. :(

Nekem maximum nézni jó a népszerű srácokat, de nem látok bennük ennél többet. Viszont a kevésbé helyes, kevésbé népszerű, de intelligens és különleges férfiak viszont bennem nem látnak többet.

Pedig kiválóan elbeszélgettem velük, én sem vagyok buta vagy teljesen életképtelen. És olyan aranyosan, félénken mosolyogtak közben. Olyan kedves emberek voltak.

Szerintetek nincs esélyem náluk? Vagy azt gondolták csúnyának hiszem őket?

19L

2015. febr. 21. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:

nekem van egy jó ötletem: beszélj a barátnőddel, hogy súgja oda a nerd srácnak, hogy: "mellesleg nagyon bejössz a barátnőmnek :P" vagy hasonlót találjatok ki

-lehet, hogy tetszel nekik, csak túl nagy falatnak tartanak ami a külsőt illeti + üresfejűnek ami a belsőt, mindaddig míg meg nem ismernek, sajna az előítélet mindenhol ott van

2015. febr. 21. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Meg sem fordul a fejükben, hogy kellhetnének neked. Kezdeményezz te.
2015. febr. 21. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Kicsit magamra ismertem a témát illetően, úgyhogy a saját- és a barátaim tapasztalatai alapján a következőket tudom mondani.

Általában igen, a konzervatívabb, kissé visszahúzódóbb lányok jönnek be nekünk pont amiatt, amit te is leírtál. Te épp egy kivétel vagy, de általában az a jellemző, hogy ilyen nők mellé az általad leírt "tipikus jó pasik" kerülnek. Az írásodban egyébként elszórva ott van a magyarázat: "túl ri....cos"-nak tűnhetsz, más ízlés, stb. Én azt vettem észre, hogy aki kicsit "nőcisebben" öltözik és úgymond az átlagon felül is ad magára, az a másiktól is ezt várja el, úgyhogy nem nagyon merek én sem ilyen nőkkel kezdeni.

Ami az esélyeket illeti, szerintem mindenképp van, csak ezt tudatosítani kell. Senkit nem hajtanék el emiatt, ha egyszer értelmes, normális csaj. Valószínűleg ahogy nekem, úgy azoknak a srácoknak sincs teljesen rendben az önbizalmuk, ez is probléma lehet.

2015. febr. 21. 17:53
 4/8 A kérdező kommentje:

De ilyen létezik? Félni valakitől és ezért nem kezdeményezni nála?

Meg egyébként nem vagyok az a típusú lány, aki bárkinek is túl jó lenne külsőleg.

2015. febr. 21. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne?

Van olyan lány akihez a fiúk többsége nem mer odamenni, mert nincs akkora önbizalmuk mint az egoista hülyéknek:)

2015. febr. 21. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok egy nők bálványa típus, de nekem nem is tetszenek a kivakolt, túlságosan a külsejükre adó nők... semmit sem látok bennük. El sem tudom képzelni azt, hogy közeledjek egyhez... annyira nincs meg az összhang, hogy az valami hihetetlen. Beszéltem már ilyen lánnyal, de ég és föld. Még csak nem is az, hogy "nem lenne esélyem" gondolatmenet mentén lenne a dolog... egyszerűen hidegen hagynak.

Ezzel nem akarom azt mondani, hogy üresfejű buta liba vagy, hiszen nem ismerlek, de ha azt látom egy nőn, hogy túl sokat ad a külsejére, akkor felszínesnek érzem. (most hozzámvághatod, hogy az vagyok, mert külső alapján ítélek)

De ettől még így érzem.

24/F

2015. febr. 21. 18:00
 7/8 A kérdező kommentje:

6-osnak:

Ugyanannyit adok a külsőmre, mint a csaj, akivel voltam, semmivel sem többet. Alapsmink, tök átlagos barna haj, egy egyszerű farmer, egy bakancs meg egy bőrdzseki. Talán annyi a különbség, hogy valamivel szebb arcom van, mint neki. De nem sokkal.

2015. febr. 21. 18:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Kérdező,az pont elég arra,hogy azt gondolják azok a srácok,hogy esélyük sem lenne nálad.Méghozzá pont azért,mert látták is,hogy hozzád az izmos,helyes gyerekek is odamennek,akkor nekik hol lenne esélyük nálad?És ez valóban így is van a legtöbb esetben.Csak Te ezt nem így gondolod ezek szerint,ők viszont így ahogyan én írtam.

Szóval valahogyan tudasd velük,vagy amelyik tetszik,próbálj meg vele többet beszélgetni,közelebb kerülni hozzá,mosolyogni rá,érdeklődni iránta stb...

2015. febr. 21. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!