Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék férfi prosti lenni! Inkognitóban? 25/F
persze csak nőkkel szexelnék pénzért! Hogyan tehetem meg ezt inkognitóban? Nem a környékemen szeretnék, nem akarom hogy felismerjenek. Az utcán sem szeretnék állni :D
Van vkinek esetleg tapasztalata ebben? Nők, lányok, asszonyok körében mennyire van érdeklődés a férfi prostik iránt?
Jah hát másra gondoltam egoból beszélés alatt :D Ezeket a Fraudi ego elméleteket nem vágom annyira. pedig érdekesek.. már ha erre gondoltál.
Filmet nem láttam, de Guy Ritchi elborult filmjei királyak úgyhogy megnézem majd valamikor :)
82
Itt a film végéből egy részlet, ahol konkrétan az egoról beszélnek pszichológusok/spirituális tanítok/pszichiáterek.
https://www.youtube.com/watch?v=hOEF1aOCLaE
Én úgy láttam a filmet hogy nem tudtam mi az ego, úgy elég nagy katyvasz volt, egyébként meg egy nagyon jó film. :)
Van egy jó részlet amikor konkrétan harcol vele/magával kiabál.
Próbálja elcsöndesíteni/elnyomni csak nem egyszerű. :D
mondjatok hogy ez kamu :))))
himringyo emberunk surgosen penzt akar es meg elvezni is akarja. na a neeemmmm ilyen nincs
amugy kerdezo, egyedul vagy ilyen hulye vagy valaki fogja a kezedetet?
Biztos, hogy kamu... én most rettenet be vagyok b... va... és ezekből a sorokból lerí, hogy kamu.
Valaha adtam erre egy értelmes választ :D lehet ugyan ezt? :D
A lényeg, hogy a szappanozott betonasztalra ráfeküdni pont olyan, mintha teleshopos krumplisütőt vennél. Teljesen ugyan az.
ki lehet bérelni engem :D
amúgy továbbra is aktuális a kérdés
... amúgy ennyire rá vagy szorulva a pénzre? Nem tudnám elképzelni, hogy beáldozzam a segglukamat meleg srácokra... Vagy esetleg örökre megundorodjak szextől... a szájszagú 50-es löttyedt 20 éve b..szatlan májfoltos asszonyok miatt. Vagy lehet te örömöt lelsz benne, hogy megkefélj ÉS kielégíts egy 33 éves, szűz, zsíros-érdes bőrű, tokás, 140 kilós monstrum nőt... betokosodott szűzhártyával, amit a Bamco metróalagút fúrópajzs is nyöszörögve vinne át... ?
Keress valami rendes melót, vagy tanulj. 25 évesen nem lehetsz ennyire qrvára kiégve bakker. Én 24 évesen kezdtem a mérnöki egyetemet (újra kellett érettségizzek), és most diplomázok 27 évesen. Lesz jólfizető állásom hamarosan. Rohadt nehéz volt vén szarosként elkezdeni a 18 évesekkel, de behoztam és sikerült. Százszor inkább újra elkezdeném nulláról, mint egy gyógyszerszagú középkorú ocsmány üzletasszonyon bérfűrészeljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!