Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék férfi prosti lenni! Inkognitóban? 25/F
persze csak nőkkel szexelnék pénzért! Hogyan tehetem meg ezt inkognitóban? Nem a környékemen szeretnék, nem akarom hogy felismerjenek. Az utcán sem szeretnék állni :D
Van vkinek esetleg tapasztalata ebben? Nők, lányok, asszonyok körében mennyire van érdeklődés a férfi prostik iránt?
18
Neked tényleg szükséged lenne ilyen szolgáltatásra? :)
"Főleg amikor rám jön a görcs, és nincs senki aki elérhető."
Mármint ezt úgy érted, hogy elintézhetetlen szexuális vágy jön rád, és éppen nincs egy kanbarát sem, aki lecsitítaná Párnanaci Puncikoboldot? :D
22
:DD
Elveim között szerepel hogy sosem fogok dugni pénzért, ha viszont rámírsz és szimpatikus vagy megbeszélhetünk valamit, nem pénzért, csak a szorakozás kedvéért. :D
26
De én különösen jó parti vagyok. :DD
Egyébként igazad lehet, tetszett a hozzáállása, és egy próbát megér. :)
28
Akkor most írsz vagy nem? :DD
Nekem a kettő közötti tartományban van, de használni csak asztal lesöprésére tudom. :D
A 25 centit csak azért írtam, mert vizualizáltam egy átlagos "Majd én megcsinállak bébi, ingyen!" gyakorikérdések válaszolót, aki végtelen+1 méretű Csabai csípőspaprikás kolbásszal rendelkezik, melybe annyi vér kell, hogy a kedves válaszoló ájulással küzd szex közben :D
Emellett prehisztorikus arcbeállítottság, a balatonfelvidéki bazalt hegyestűre emlékeztető fogazat, susogós melegítő, és kefélés közben bogas mellszőrzetbe ragadó arany kereszt nyaklánc jellemzi.
Ha szerencséd van, szex után hanyagul odasúg: "Na beadta kislány?", majd lelép... és nem darabol fel és áldoz fel a Gyíkember szektás oltárán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!