Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiakadtam a párom, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadtam a párom, amiért szakember segítségével manipulálom. Miért nem érti meg, hogy kettőnkért tettem?

Figyelt kérdés
Sok volt köztünk a súrlódás, én nem éreztem, hogy összhangban lennék, semmit nem tudtunk megbeszélni, ezért felkerestem egy pszichológust, és egy asztrológust, és grafológust is. Nem kuruzslók, mind elismert szakember. Párom írásait, sms-eit elemzik, és ezek fényében adnak tanácsot. Nem megvezetni akartam, csupán kicsit jobban megérteni őt, és megtalálni a helyes módszert, amivel terelgethetem. Azt veti a szememre, hogy bolond vagyok, amiért egyrészt ilyen hülyeségekre költöttem a pénzem, amiért intim beszélgetéseket másoknak megmutattam, valamint hogy ezeket nem vele beszéltem meg, és irányítottam aszerint, ahogy mások tanácsolták. De hát bevált... Miért nem érti meg?

2015. márc. 1. 23:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A pszichológus nem igazán tudja, miért is járok, tőle a párkapcsolatom ügyében kérek tanácsot, tehát ő így segít. A többiek meg nyilván azt, amit a pénzemért kérek. Sarkított példa, de mikor a barátnőimmel beszélem meg, nem ugyanez a helyzet? Csak ők kevésbé tudnak érdemben tanácsot adni, azt mégsem ítéli el senki. Nem olyan sms-t mutattam, amit én sem láthatnék, hanem amiket nekem küld. Az írása pedig: Felvetettem, hogy kapcsolatunk érdekében írjunk egymásnak hetente levelet, amiben kifejtjük, miért vagyunk együtt, mit szeretünk a másikban. Ezeket elemezgetik a szakemberek, ez nem tetszik neki. Szerinte a legmélyebb érzéseit tárta fel, ami nem tartozik másra. De akikhez járok, nem ismerik, és csak tanácsot adnak. Ha szexi fehérneműt veszek, abba se avatom be, mert a végeredmény a lényeg, ami egyértelműen öröm. Akkor ebben az esetben miért gond az egész történet?
2015. márc. 1. 23:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom, szánalmas ez a gondolatmenet, olvasni is fáj. Remélem szakít veled és akkor tudsz egyedül élni ezeknek a hóbortjaidnak.
2015. márc. 1. 23:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen akkor átverted, nem?
2015. márc. 2. 00:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nos a grafológus- ha valóban szakember- nem olvassa el az írás tartalmát, csak a betűk alakját és az egész írásképet elemzi.

Szerintem nem kéne ezt eltitkolnod a terapod elől, én felhoznám a következő ülésen.

2015. márc. 2. 00:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Már a kérdésedben benne a válaszod:

"Kiakadtam a párom, amiért szakember segítségével manipulálom." Gondolom azt akartad írni, hogy kiakadhat, de nem ez a lényeg.

Hanem, hogy saját magad írtad le, hogy manipulálod. A többi meg olyan gyomorforgató, hogy a helyében még jól fejbe is rúgtalak volna.

2015. márc. 2. 13:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Az asztrológia nem tudomány, hanem átverés. Nincs kivétel. A grafológus kb. dettó. A pszichológus már tényleg szakember, de ha még ő sem tudja, hogy te miért jársz oda tényleg, akkor sok hasznosat nem fog mondani. Így igen, én is masszív pénzkidobásnak látom.

Emellett a párod nem egy darab gyurma, hanem egy emberi lény, akinek ugyanannyi joga van a hóbortjaihoz mint neked. Ha ezzel együtt nem tudod elfogadni, akkor keress valakit, aki jobban illik hozzád, mert ez így marhára zsákutca. Semmi nem irritálóbb annál, mint amikor más akarja megmondani nekem, hogy mi lenne nekem a jobb. Az meg hogy emelett a teljesen privát üzenetváltásaitokat mutogattad másoknak, már csak hab a tortán. Én ezek után úgy rúgnálak kifelé az életemből, hogy a lábad nem érné a földet.

2015. márc. 2. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!