Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadtam a párom, amiért szakember segítségével manipulálom. Miért nem érti meg, hogy kettőnkért tettem?
Nos a grafológus- ha valóban szakember- nem olvassa el az írás tartalmát, csak a betűk alakját és az egész írásképet elemzi.
Szerintem nem kéne ezt eltitkolnod a terapod elől, én felhoznám a következő ülésen.
Már a kérdésedben benne a válaszod:
"Kiakadtam a párom, amiért szakember segítségével manipulálom." Gondolom azt akartad írni, hogy kiakadhat, de nem ez a lényeg.
Hanem, hogy saját magad írtad le, hogy manipulálod. A többi meg olyan gyomorforgató, hogy a helyében még jól fejbe is rúgtalak volna.
Az asztrológia nem tudomány, hanem átverés. Nincs kivétel. A grafológus kb. dettó. A pszichológus már tényleg szakember, de ha még ő sem tudja, hogy te miért jársz oda tényleg, akkor sok hasznosat nem fog mondani. Így igen, én is masszív pénzkidobásnak látom.
Emellett a párod nem egy darab gyurma, hanem egy emberi lény, akinek ugyanannyi joga van a hóbortjaihoz mint neked. Ha ezzel együtt nem tudod elfogadni, akkor keress valakit, aki jobban illik hozzád, mert ez így marhára zsákutca. Semmi nem irritálóbb annál, mint amikor más akarja megmondani nekem, hogy mi lenne nekem a jobb. Az meg hogy emelett a teljesen privát üzenetváltásaitokat mutogattad másoknak, már csak hab a tortán. Én ezek után úgy rúgnálak kifelé az életemből, hogy a lábad nem érné a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!