Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy gond az ha lapos a fenekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gond az ha lapos a fenekem?

Figyelt kérdés

Nem tudok vele mit kezdeni. Spórolok rendesen, nem vagyok hájas meg löttyedt, mellem van. De a feneekemmel mindig is problémáim voltak. Azt hittem kamaszkorban történik majd valami de annak már vége.

Tudok velemot kezdeni? Nagy baj ez srácok?

2015. márc. 1. 23:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
guggoljal
2015. márc. 1. 23:12
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem nem zumbázok :D

De igazad van ahelyett hogy pár szóban leírnád nekem azt a nagy titkot inkább nézzek utána. Logikus. :)

2015. márc. 1. 23:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nem lehet megmondani :D
2015. márc. 1. 23:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Mit sportolsz? Azt azért nem ártana elárulnod. :D Lehet teljesen rossz izomcsoportra gyúrsz, csak nem tudod.
2015. márc. 1. 23:20
 15/19 anonim ***** válasza:

Pár szóban írjak neked egy edzéstervet és étrendet,miközben semmit se tudok rólad?

Logic.

2015. márc. 1. 23:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem fontos, hogy formás legyen a popsi.
2015. márc. 1. 23:58
 17/19 A kérdező kommentje:

Nézzek utána a neten miközben teljesen hülye vagyok láthatólag a témához? Logic.

Mindegy Köszi a válaszokat.

2015. márc. 2. 00:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Irdatlan buta vagy. Ahhoz hogy tudjunk segíteni, felfognád hogy több információ kellene? :D
2015. márc. 2. 00:13
 19/19 A kérdező kommentje:
:) jó éjt
2015. márc. 2. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!