Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedett így?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, elvileg én is neki. De bizonyos okok miatt nem jöttünk össze. Sőt kicsit össze is kaptunk ezen.
Egy suliba járunk(egyetem), és múltkor összefutottunk. Ő rám sem nézett, mintha soha sem ismertük volna egymást.
Nekem ez nagyon rosszul esett, egy sziját mondhatott volna...
Csak szerintem gyerekes ez a viselkedés?
Minek tudható ez be?
2015. márc. 1. 15:07
1/4 anonim válasza:
nem érdekled már, teljesen kiábrándult belőled. Ennyi
2/4 anonim válasza:
Én is pont így vagyok, csak lány. Érthetetlen, hogy miért viselkednek így egyes emberek.
3/4 anonim válasza:
Előző, nem olyan érhtetetlen ez, csak gondolkodni kéne..
4/4 A kérdező kommentje:
Az h már nem érdeklem, miért magyarázza azt, h rám sem néz és nem köszön? Azt megértem h nem ugrik a nyakamba, de azt nem is várnám el. De ezzel azt is tagadja h egyálltalán ismer. :/
2015. márc. 1. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!