Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy pasi 125 IQ fölé köti, hogy ismerkedik-e egy nővel vagy sem?
Az en IQ-m ketszer lett felmerve, mindketszer 145 jott ki viszont soha nem erdekelt a pasijaime. Tudtam veluk beszelgetni sok dologrol (jo nyilvan nem a fossziliakrol) de ezen kivul sok kozos temank volt, intelligensek voltak( volt, bogy nem is volt diplomajuk) de a lenyeg hogy kolcsonosen szerettuk egymast mindegyikkel, gondolom mert az erzelmi IQ-juk magas volt:-))))
De a lenyeg, fuggetlenul attol, hogy hanyas az IQ-m nem tudom, hogy kell mosogepet tisztitani, nem tudok dugulast abszolvalni, sot a sajat kocsimat sem tudom megszerelni es sorolhatnam....
Szoval en kb le....magasrol, hogy hanyas IQ-ja van amig boldogga tesz, megnevettet, tudok ra szamitani es ha nem tudja h mi volt El Greco igazi neve attol nem ugrom a Dunaba, mert arra ott vannak a barataim akikkel ilyenekrol tudok beszelgetni. Ettol fuggetlenul egy kobunkoval sosem mennek el, es a dolog ironiaja, hogy a diplomasok zome totalis erzelmi es agyi analfabeta (szemelyes tapasztalat).
Szoval nekem mas a prioritas, de az a pasi akinek ilyen kitetelei vannak nalam alapbol kiesik a szorasbol. Vicces de keves annal edesebb dolog van amikor egy pasi bevallja h sosem hallott errol es arrol, es ezt nem szegyenli hanem megmondja es akkor elmeselem neki. A jelenlegi szerelmem is ilyen, fogalma sem volt, h Modligiani-t eszik e vagy isszak, szoval rakerdez, elmeseltem es mostmar tudja. Ettol fuggetlenul probalok nem ilyesmikrol beszelni vele mert nem szeretnem hogy butanak erezze magat, hiszen van egy kupac olyan dolog amit o tud es nem szoval kolcsonosen tanulunk egymastol:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!