Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy pasi 125 IQ fölé köti, hogy ismerkedik-e egy nővel vagy sem?

Figyelt kérdés
2015. márc. 1. 13:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az en IQ-m ketszer lett felmerve, mindketszer 145 jott ki viszont soha nem erdekelt a pasijaime. Tudtam veluk beszelgetni sok dologrol (jo nyilvan nem a fossziliakrol) de ezen kivul sok kozos temank volt, intelligensek voltak( volt, bogy nem is volt diplomajuk) de a lenyeg hogy kolcsonosen szerettuk egymast mindegyikkel, gondolom mert az erzelmi IQ-juk magas volt:-))))

De a lenyeg, fuggetlenul attol, hogy hanyas az IQ-m nem tudom, hogy kell mosogepet tisztitani, nem tudok dugulast abszolvalni, sot a sajat kocsimat sem tudom megszerelni es sorolhatnam....

Szoval en kb le....magasrol, hogy hanyas IQ-ja van amig boldogga tesz, megnevettet, tudok ra szamitani es ha nem tudja h mi volt El Greco igazi neve attol nem ugrom a Dunaba, mert arra ott vannak a barataim akikkel ilyenekrol tudok beszelgetni. Ettol fuggetlenul egy kobunkoval sosem mennek el, es a dolog ironiaja, hogy a diplomasok zome totalis erzelmi es agyi analfabeta (szemelyes tapasztalat).

Szoval nekem mas a prioritas, de az a pasi akinek ilyen kitetelei vannak nalam alapbol kiesik a szorasbol. Vicces de keves annal edesebb dolog van amikor egy pasi bevallja h sosem hallott errol es arrol, es ezt nem szegyenli hanem megmondja es akkor elmeselem neki. A jelenlegi szerelmem is ilyen, fogalma sem volt, h Modligiani-t eszik e vagy isszak, szoval rakerdez, elmeseltem es mostmar tudja. Ettol fuggetlenul probalok nem ilyesmikrol beszelni vele mert nem szeretnem hogy butanak erezze magat, hiszen van egy kupac olyan dolog amit o tud es nem szoval kolcsonosen tanulunk egymastol:-))))

2015. márc. 1. 14:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Szíved joga kikötni, hogy kivel vagy hajlandó ismerkedni. Viszont egy jó párkapcsolatot nem csak egy magas IQ szintű nővel lehet kialakítani. Náluk szerintem az EQ sokkal fontosabb szerepet tölt be és arra kéne inkább odafigyelni.
2015. márc. 1. 14:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Lószart van neked 138-as IQ-d. Akkor tennél vesszőt a mondataidba, és helyesen tagolva fogalmaznál. Jó lesz ez 90-nek is.
2015. márc. 1. 14:33
 14/15 anonim ***** válasza:
A magas IQ, nem jelent műveltséget.
2015. márc. 1. 14:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Én ütöm az általad előírt IQ szintet, de nem ismerkednék egy ilyen alakkal... :D
2015. márc. 1. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!