Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utalhatott ez az üzenet?
Tegnap ott aludtam egy fiú barátomnál, illetve, aki már lehet, hogy nem csak a barátom...
Ketten voltunk otthon és hát bezavarta a macit a málnásba, de igazából nem ez a lényeg. Az anyukája valamikor éjjel jöhetett haza, szerintem akkor már aludhattunk.
Amikor de. felébredtünk, én kimentem a konyhába inni, és akkor láttam, hogy csinált az anyukája (aki amúgy nem volt otthon, nem tudom, most épp miért :D) nekünk kaját, és hagyott egy cetlit mellette, amire ezt írta : "jó étvágyat és jó turbékolást! :)"
Kicsit zavarba jöttem ettől, főleg hogy a sráccal együtt olvastam el, aki meg csak mosolygott rajta :)
Ez most mi, vagy mire utal? Honnan tudhatta hogy történt valami? :)
16L
Azért egy kis ribi, mert azzal dugatta meg magát, aki LEHET, hogy a barátja LESZ! Gratulálok, 16 évesen ezt kell csinálni.
Mondom ezt 25 éves nőként és korántsem irigységből, mert nekem is jut f.asz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!