Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utalhatott ez az üzenet?
Figyelt kérdés
Tegnap ott aludtam egy fiú barátomnál, illetve, aki már lehet, hogy nem csak a barátom...
Ketten voltunk otthon és hát bezavarta a macit a málnásba, de igazából nem ez a lényeg. Az anyukája valamikor éjjel jöhetett haza, szerintem akkor már aludhattunk.
Amikor de. felébredtünk, én kimentem a konyhába inni, és akkor láttam, hogy csinált az anyukája (aki amúgy nem volt otthon, nem tudom, most épp miért :D) nekünk kaját, és hagyott egy cetlit mellette, amire ezt írta : "jó étvágyat és jó turbékolást! :)"
Kicsit zavarba jöttem ettől, főleg hogy a sráccal együtt olvastam el, aki meg csak mosolygott rajta :)
Ez most mi, vagy mire utal? Honnan tudhatta hogy történt valami? :)
16L
2015. febr. 28. 14:17
1/11 anonim válasza:
16 évesen sok eszed van, gratulálok! De legalább már megdugattad magad, szép munka!
3/11 Linó03 válasza:
Ha egy ágyban aludtatok, akkor azért az elég erős jel. Ha nem, akkor is ott aludtál egy fiúnál. Amúgy nem biztos, hogy szexre gondolt. A galambok udvarláskor turbékolnak, nem párzáskor. :)
4/11 anonim válasza:
biztos hallotta hogy a fiú barátod nyögött az este xD
5/11 Takacs Laszlo 15 válasza:
Azert tudta,mert o" Mar nem 16 eves.
6/11 anonim válasza:
ribi de arra jó vagy h megdugjanak
7/11 Akkezdet Phia válasza:
Miért kell leribizni? Mert lefeküdt egy barátjával, akivel lehet összejönnek?? Akkor lenne jogos, ha minden barátjával ezt csinálná és nem is lenne köztük semmi több...
8/11 Takacs Laszlo 15 válasza:
6-rol 7-nem.Sajnos nem lehet semmiit csinalni az ilyen no" es szex nelkuli savanyu emberekkel,mert a sajat feszultsegeiket igy vezetik le.Termeszetesen ez eleg szanalmas,de sajnos a tobbseg ilyen.
10/11 anonim válasza:
Azért ribi, mert 16 évesen megdugatja magát a haverjával. Ez a divat most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!