Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amúgy nektek is feltűnt, hogy aki Gyakorin szeretne ismerkedni, azok általában ronda/unalmas/magányos/buta emberek?
Volt egy idoszakom, amikor sokszor ismerkedtem itt, de egy fiú se súrolta még a "tetszik" kategóriát se, pedig nincsenek magy elvárásaim.
Persze kivételek vannak, biztos :D
Nektek is feltűnt ez vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
Pszichológushoz nem akartok küldeni? :D majd kielemzi ő a lelki világom :D
Amugy: alapvetően nem vagyok magányos, sőt, van tóbb udvarlom is, bár egyikhez se vonzódom igazán. Különböző okok miatt. Nyilván sokat csalódtam már, és bennem is biztos csalódtak, de olyan nagyról nem tudok. :)
Meg az is tény, hogy hiányzik már egy olyan kapcsolat, amiben tényleg kölcsönös a szeretet és a "tűz". De magányos nem vagyok...
Meg amúgy is mit várt...? Ez a GYK öreg! J.G. főbázisa! Kell ennél többet mondani? A többiek se jobbak. :D
A csajok meg csak azért ilyen népszerűek az oldalon mert van belőlük vagy 7 a 500 csávóra. Így nem nehéz :D
Én mar legalabb 3 éve (!!) gyakorizok.
Nekem is volt egy időszakom amikor itt akartam ismerkedni de akkor tenyleg ronda voltam visszanezve.
Azota felkaptam vagy 8 kilo izmot,ferfiasabb arcom van es kialakult a stilusom. Plusz a beszelőkem is jobb. Jellemzően mar nem szorulok ide.:)
Bar azert kerdező ha 18 evesen mar "rengeteget csalodtal" akkor valami hiba van a gepezetben.
19/F
Most őszintén... Mire számítottál? Hogy modell fiúk és lányok keresnek maguknak itt párt? Aki van annyira intelligens, jó kiállású és szórakoztató személy (aki úgy fogadja el magát, amilyen), akkor az nem ilyen alkalmatlan oldalakon és alja társkeresőkön fog ismerkedni, hanem egy olyan helyen amit úgy hívnak hogy ÉLET. Erről szólna ez az egész, és nagyon sokaknak sikerül. Aki meg annyira életképtelen, hogy az életben nem megy, az jön ide és hasonló oldalakra "monitor mögül az vagyok, aki lenni akarok" elven. Szerintem szánalmas ez az egész.
19/f
Hát kérdező, csak te vagy ilyen peches. Sosem volt gondom, sem itt, sem máshol.
Egy jóképű pasi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!