Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az megszívta manapság, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az megszívta manapság, aki fiúnak született és abból nem a hiperszupergazdag jópasi fajtába?

Figyelt kérdés

Természetesen párkapcsolati,szexuális élet szempontjából,már ha ebbe a kategóriába írtam ki a kérdést.

Nagyon sok szép,csinos,vonzó lányt látok nap mint nap..persze nekik könnyebb,csak nem kell telezabálni magukat,még a testmozgás,sport sem lényeg,feltesznek jó adag sminket,elmennek a fodrászhoz és máris "jó nő" mindegyik,még aki alapból nem egy szépségkirálynő.Pénz,kocsi,jó munkahely nem kell nekik,hisz a pasi feladata,hogy eltartsa őket.

Ezzel szemben a férfiak?Kevés olyan ismerek,látok,akit akár csak egy pillantásra méltatnának a nők.Mert nem elég férfias,jóképű,izmos,magas,intelligens,nincs tízmilliós kocsija,magas beosztása stb. stb. mindig van valami kifogás.

Persze nekünk éveket kell a konditeremben szenvedni nap mint nap és grammra számolgatni a bevitt tápanyagot,mellette pedig tanulni,egyetemet végezni a jó munkahely reményében,amihez megfelelő ismerettség sem árt...és aki mindezeket teljesíti,de nem olyan jóképű,már sok nőből fintorgást vált ki.

De jó lenne,ha mi is csak lefogynánk 50 kilóra,reggel feltennénk egy kis alapozót,sminket,felvennénk a legjobb ruhánkat..és kész,mi lennénk a királynők,akik előtt le kell borulni.

2015. febr. 28. 13:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

Most írtam egy nagyon hosszú választ, de talán jobb is mindenkinek magam és titeket is beleértve, ha nem küldöm el. Sírjatok csak tovább itt.

A 7-es válaszoló vagyok. A kérdésekre nem is válaszoltatok.

Odamentek hetente legalább 10 ismeretlen csajhoz ismerkedni, hátha tetszetek neki? Első körben erre kérek választ.

2015. febr. 28. 14:20
 12/16 A kérdező kommentje:

"egy pasi felvesz egy pólót és egy gatyát, befújja magát valami fincsi parfümmel és már ömlenek is rá a csajok"

te hol élsz?rám nem ömlött egy csaj sem soha...

"észrevegye őket,aki tetszik nekik"

ja igen,a jóképű izmos pasiknak csinosítgatják magukat

az a baj,hogy te csak a jól kinéző pasikat veszed számításba,rájuk valóban ömlenek a csajok és elvárásokat támaszthatnak feléjük

2015. febr. 28. 14:25
 13/16 anonim ***** válasza:
45%

azért mert a stílusoddal van a baj.. nem tudom hány éves vagy, de folyamatosan csak sajnáltatod magad.. amúgy meg odaírtam, hogy nekünk meg a sztereotípiánk

mindenkinek meg kell azért dolgozni, hogy legyen egy jól működő kapcsolata. Nem értem egyébként, hogy mit akarsz igazából. Senki nem néz rád? Esetleg szoktál próbálkozni? odamenni egy csajhoz hogy szia vagy egy is tőle várod el?

Van , akinek vannak elvárásai, de inkább azok jönnek össze, akik egy érdeklődési körűek.. mi lenne, ha mondjuk megpróbálnál ismerkedni és nem mindenki más lenne a hibás azért mert neked nem jutott nő

2015. febr. 28. 14:30
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

:D

Szingli, diplomás, csinos lányok nem találnak maguk mellé párt, lehet hogy a felteszem a sminket és sz..rok az edzésbe lányok igen? Ha az utóbbi kategória a célod, akkor gyúrd sz...rrá magad. Ha az előbbi, akkor gyúrd sz....rrá az agyadat, és tegyél valamit, ne siránkozz.

Dolgozol? Edzel? Kit vársz el mégis, ki boruljon éle előtted?

2015. febr. 28. 15:31
 15/16 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Nem kell aggodni,mert a no"knek sincs konnyebb dolguk.Eloszor:a ferfi kezdemenyez,ha ez nincs meg,a no" nem fog,talan kerdez valamit,de ha nem reagalsz a no" pasi nelkul marad.Az hogy Te es a tobbiek akik valaszoltak azt gondoljatok hogy a noknek konnyu",hat tevedtek.Termeszetes,hogy mindenki valogat,de nehany srac Aki nem akar csunya lanyt,es meg o" maga is csunya szexre is vonzalom kell.Az tenyleg gaz,mert en is ezen az oldalon voltam,es a beszelokemet fejleszteni kell,de neha azert ossze Jon,es csak egyetlen kriteriumom van:nelegyen dagadt,nem Baj ha csunya,mert a csunya lanyok jok az agyban.
2015. febr. 28. 16:20
 16/16 anonim ***** válasza:
25%

Nő vagyok. Volt már mindenféle pasim: gazdag, szegény, magas, alacsony, sportos, sovány...

Egy típus van csak, akivel nem vagyok hajlandó randizni: a rinyagép.

2015. febr. 28. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!