Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megszívta manapság, aki fiúnak született és abból nem a hiperszupergazdag jópasi fajtába?
Természetesen párkapcsolati,szexuális élet szempontjából,már ha ebbe a kategóriába írtam ki a kérdést.
Nagyon sok szép,csinos,vonzó lányt látok nap mint nap..persze nekik könnyebb,csak nem kell telezabálni magukat,még a testmozgás,sport sem lényeg,feltesznek jó adag sminket,elmennek a fodrászhoz és máris "jó nő" mindegyik,még aki alapból nem egy szépségkirálynő.Pénz,kocsi,jó munkahely nem kell nekik,hisz a pasi feladata,hogy eltartsa őket.
Ezzel szemben a férfiak?Kevés olyan ismerek,látok,akit akár csak egy pillantásra méltatnának a nők.Mert nem elég férfias,jóképű,izmos,magas,intelligens,nincs tízmilliós kocsija,magas beosztása stb. stb. mindig van valami kifogás.
Persze nekünk éveket kell a konditeremben szenvedni nap mint nap és grammra számolgatni a bevitt tápanyagot,mellette pedig tanulni,egyetemet végezni a jó munkahely reményében,amihez megfelelő ismerettség sem árt...és aki mindezeket teljesíti,de nem olyan jóképű,már sok nőből fintorgást vált ki.
De jó lenne,ha mi is csak lefogynánk 50 kilóra,reggel feltennénk egy kis alapozót,sminket,felvennénk a legjobb ruhánkat..és kész,mi lennénk a királynők,akik előtt le kell borulni.
Inkább az szívta meg, aki a kifogáskeresést fejlesztette tökélyre az egyéb tulajdonságai helyett.
Most komolyan: tényleg létezik olyan ember, aki annyira sötét, hogy azt hiszi, attól hogy nő valaki, már könnyebb jól kinéznie? Pont ugyanannyira macerás.
Plusz értelmes pasi szóba se áll olyan nővel, akinek az intelligenciája csak a megfelelő smink kiválasztásáig terjed. Aki szerint meg minden sovány kikent nő jó nő.. hát az elég igénytelen...
Ne a kifogásokat keresd, hanem a megoldásokat.
Egyébként is mit vársz ??? Majd valaki hozzád hasonló azt mondja hogy " igazad van " akkor elégedetten hátradőlsz, hogy Te megtettél mindent ? Verd már szájba magadat barátom, és ébredj fel ! Szomorkodsz és elrohan melletted a világ...
Nem. Én csóró 21 éves egyetemista vagyok, aki a város szélén lakik egy panel albérletben. 2014-ben 5 lánnyal voltam, idén eddig 1-gyel.
Egyszerűen próbálkozni kell és fejleszteni magadat állandóan.
1. Odamentél a héten már 10 lányhoz ismerkedni? Nem? Akkor nem csináltál semmit a héten hogy csajod legyen.
2. Gyúrsz? Normálisan eszel? Megtaláltad már a neked legjobban álló frizurát, arcszőrzetet? Tudsz már stílusosan, de akár olcsón is öltözködni? Ha bármelyikre nem a válasz, akkor még van hová fejlődnöd.
3. Tudod mit csinálj? Hogyan kelts érdeklődést és vonzalmat a lányokban a legkönnyebben? Mit kell mondani, hogyan kell beszélni? Hogyan kell elkérni a számukat helyesen, hogyan kell randizni, megcsókolni őket, lehúzni a bugyijukat? Tudod hogyan juss el a megszólítástól a szexig a legkönnyebben?
Ha bármire is nemmel válaszoltál, esélyesen egy csomó dolog van még, amit fejleszthetnél magadon.
A válaszokból is látszik mennyire buta emberek vannak,akiknek fogalmuk sincsen milyen az,amikor levegőnek sem néznek az ellenkező nem tagjai...
Teljesen igazad van Kérdező,maximálisan egyetértek veled.Nekem is pontosan ez a bajom,és hiába tettem meg én bármit érte,még csak egy randiig nem jutottam el nőkkel,mert nem jönnek el,meg alapból lekoptatnak hülye szövegekkel,sokszor durván...
Túlságosan is jól látod a dolgokat,és a birkáknak ez nem tetszik az a valódi helyzet... Mert mivel ők jóképűnek vagy szépnek születtek,nekik így jó,aztán hogy másokkal mi van az senkit nem érdekel...
23/F
7es akkor te valószínűleg jóképű vagy és izmos.Az mindent kompenzál ilyen korban,a csóróságot is.De ha továbbra sem lesz pénzed..majd pofára esel ugyanolyan helyzetekben.
Amúgy minden megtettem,gyúrok,kajára figyelek,mondjuk mégsincs jó testem a szar genetika miatt,többféle frizurát kipróbáltam,arcszőrzet nagyon nem áll jól,öltözködésen szintén változtattam többszörr...ennek ellenére semmi.
Az utolsó pontig nem tudok eljutni,mivel levegőnek néznek a nők.
nah, ez pont fordítva van.. a legrondább pasinak is van csaja, a csajok meg kondiznak, éheztetik magukat, hogy ne nézzenek ki úgy, mint egy sertés, millió meg egy ruhát vesznek, sminkelnek, fodrászhoz járnak, órákig szépítkeznek, hogy a pasi , aki nekik tetszik, akár csak egy pillanatra észrevegye
őket
egy pasi felvesz egy pólót és egy gatyát, befújja magát valami fincsi parfümmel és már ömlenek is rá a csajok, elkészülnek 10 perc alatt, nem kell állandóan szőrteleníteni mert a szőrös nő jajj milyen gusztustalan, egy nőnek legyen ápolt a keze., elárulom, az is marha sok idő, mire minden lakkozás nélkül kicsinosítod a körmöcskéidet
egy nő ne legyen slampos, mindig hozza a legjobb formáját a pasik szerint, legyen azért állása is, nehogy már el kelljen tartani, keressen jó, tudjon jól főzni, ne csak szép legyen, hanem még lehessen vele beszélgetni is, minden vágyatokat teljesítse, mindamellett, hogy mos, főz, takarít, háztartást vezet, amíg a pasi hazamegy a melóból , levágja magát a tv elé és nem csinál semmit, csak megjegyzéseket tesz a lakás állapotára, miért fáradt a másik, pedig nem is csinál semmit
jah és a pasim nem gazdag, de vannak közös céljaink és úgy lehet előre haladni... amiket fent leírtam, az a sztereotípia, amit a feminista rész képvisel, te meg leírtad, hogy jajj szegény pasik,mindjárt sírok...
légyszives gondold át ezt normálisan, ne csak sajnáltasd magad te önző kisgyerek
remélem senki nem veszi magára a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!