Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvileg minden nő egy nőcsábás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvileg minden nő egy nőcsábászra vágyik, akit majd megszelídít. Nos nem lenne célszerűbb, eleve szelíd pasikkal kezdeni nekik?

Figyelt kérdés

2015. febr. 25. 18:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
gondolom az nem jelent nekik élvezetet, ha valakit csettintésre tudnak uralni arra hamar ráunnak. mint ahogy pasik mi is (legalábbis én) lehet bármilyen jó a csaj, ha könnyen kapható iszonyat hamar kiábrándulok belőle és nem is fog kelleni
2015. febr. 25. 18:22
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Én rohadtul nem vágyom nőcsábászra, és nem is akarok senkit megszelídíteni. Én olyan pasira vágyok, akinek én vagyok a legfontosabb.
2015. febr. 25. 18:23
 3/11 A kérdező kommentje:
de ez nem szerelem, amit írsz, csak egyszerű uralkodási és birtoklási vágy szexuális töltettel.
2015. febr. 25. 18:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha valaki megváltozik értem, róla biztosabban elhiszem, hogy szeret. Ha valaki eleve pont tökéletes, akkor meg mindig félnék, hogy vajon elég jó vagyok-e neki, szeret-e, mikor fog elhagyni...
2015. febr. 25. 18:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Olyan FÉRFIT akarok, aki mellett NŐNEK érezhetem magam. Nem nőcsábászra vágyom, de érezzem magam mellette nőként.
2015. febr. 25. 18:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem mert nem lenne benne kihivas,es unalmas is lenne ha nem kene versengeni erte .
2015. febr. 25. 18:30
 7/11 A kérdező kommentje:

#4 Ez megint csak önző duma. Elvben ha szeretsz valakit, azt azért szereted, mert olyan, amilyen.

sajnos az a baj, hogy sokan úgy vélekednek, mint te, aztán jön a pofára esés, mert mégsem változott meg. Ahelyett, hogy a "normális pasikat" (olcsó frázis, tudom) is észrevennétek néha, akik nagyon hálásak tudnak lenni, pont amiatt, mert nem tudják, hogy lesz-e még egy lehetőségük ebben a büdös életben, vagy sem.

2015. febr. 25. 18:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerencsére van a két véglet között is opció.

Nem vágyom (sose vágytam) nőcsábász pasira.

De nem vágyom "elesettre" sem, aki tőlem várja az önértékelést, ami benne nincs meg.

Mindkét véglet önértékelési zavarból fakad, csak az egyik a visszajelzések halmozásával próbál talmi önértékelést szerezni, a másik véglet meg egy embertől várja, de mindkettő problémásnak számít.

2015. febr. 25. 18:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Az túl logikus lenne.
2015. febr. 25. 18:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Most vitatkozni akarsz? :D 4-es vagyok.

Minden ember folyamatosan változik. Ha valaki hagyja, hogy hassak rá, akkor ez lehet pozitív is. Ha nem hagyja, abból lesz az, hogy a pasi sörhasat növeszt, hétvégente a tv vagy a számítógép előtt terpeszkedik és széthagyja a koszos zoknijait is, de ha én híznék meg, akkor persze feljogosítva érezné magát arra, hogy megcsaljon.

Tehát nem érdekes, hogy éppen milyen a pasi, sokkal érdekesebb, hogy van-e benne kitartás, ambíció, akar-e jobb emberré válni és képes-e elérni azt. Fontos, hogy milyen a problémamegoldási módszere és hogy kezeli a konfliktusokat.

Csakúgy mondom, ismerősi körben sokkal nagyobb probléma az, hogy a párkapcsolatban a pasi elkényelmesedik és elszemtelenedik, mint az, hogy valami olyan szokásában nem változott meg, ami már a kapcsolat legelején is ismert volt.

2015. febr. 25. 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!