Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Én komolyan nem értelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Én komolyan nem értelek titeket?!

Figyelt kérdés

Folyamatosan megy itt a "harc", hogy a lányoknak csak a pénzes pasik kellenek.

Ha már egy lánynak kettőnél több barátja volt huszon évesen, az már egyenesen kurvänak számít a szemetekben.

Arról meg nem is beszélve, ha vannak mondjuk "igényeink", hogy kicsit jobban nézzen ki a srác, akkor meg rögtön jöttök azzal a szöveggel, hogy:" a nőknek csak a külsőségek számítanak"

Nem unjátok még??

2015. febr. 24. 22:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
13%
Most megsértődött :D női "logika" ha nem tudsz normálisan érvelni elég csak bevágni a durcit. :D
2015. febr. 25. 00:08
 32/34 anonim ***** válasza:
79%
Nekem volt gazdag barátom, orvos szülőkkel, laza harmincezer forintot hagyott ott az étteremben a nagyanyja, mikor megvendégelt minket, rákot sütöttek vacsorára, de abból is vagy öt kilót,a barátom nagybátyja valamilyen drága sportautóval furikázott minket. Nagyon nem tetszett, taszított ez a "fényűzés", mert úgy éreztem, hogy én ezt nem tudom viszonozni. Szerencsére ritkán találkoztam a családjával, ő meg csak ritkán vágott fel a pénzével, akkor meg ráparancsoltam, hogy ezt ne... Nem tudom, hogy egyes nők hogy tudják ezt a bánásmódot természetesnek venni, nekem egy idő után nagyon kellemetlen volt. Ha utána nekem kellett volna a mi kis szerény hajlékunkban házi vasárnapi húslevessel fogadni őket szerény körülmények között lesült volna a bőr a képemről és nem bírtam volna elviselni a családja lekicsinylő tekintetét, mert ők tipikus nagyzolók voltak. Még a hideg is kiráz, ha visszagondolok arra az ominózus hétvégére.
2015. febr. 25. 00:20
 33/34 anonim ***** válasza:
Mert ha én is Vágási Feri lennék egy harci jegesmedvével akkor bejönnék? XD
2015. febr. 25. 00:25
 34/34 anonim ***** válasza:
79%

Én egyetértek a kérdezővel!

Nem, egy jó kocsi nem csinál 8-9-est egy 5-ös fiúból (valaki írta), személy szerint nekem nagyon nem tetszenek a szteroidos kigyúrt állatok, és de, krvára számít a belső.

Az meg, hogy vannak igényeinek... ne mondjátok, hogy nektek nincsenek. Átlagos igényekről van szó, ami oda-vissza megvan. Az ember hagy jöjjön már össze egy olyasvalakivel, aki mind külsőre, mind belsőre megfelel neki. Nehogy már ne lehessenek normális igényeink... hisz nektek is vannak.

2015. febr. 25. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!